Zna ktoś dermatologa przyjmującego prywatnie dobrego?

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
Zuzanna Źdźbło

Zna ktoś dermatologa przyjmującego prywatnie dobrego?

Post autor: Zuzanna Źdźbło »

Szukam dermatologa, który będzie przyjmować prywatnie. Muszę sprawdzić czy nie ma na to jakiś innych sposobów, ale prawdopodobnie specjalista od chorób skóry będzie tutaj najrozsądniejszym wyjściem. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? Koleżanka twierdzi, że dermatolog Świecie prywatnie to super lekarz, ale ja sama nie jestem pewna. Ktoś coś???
miŃiming

Re: Zna ktoś dermatologa przyjmującego prywatnie dobrego?

Post autor: miŃiming »

w kasynie trzeba grać bardzo ostrożnie, ja osobiście uwielbiam grać w bk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tuśka

Post autor: tuśka »

Sprawdźcie sobie koniecznie to https://febumed.pl/ centrum dermatologiczne. Nie da się ukryć, że mają tam wiele specjalistów z doświadczeniem, którzy znają się na tym co robią. Myślę, że warto się udać do lekarza wtedy, gdy pojawiają się pierwsze niepokojące objawy. W ten sposób szybko można sobie pomóc.
migdal

Post autor: migdal »

W jakim rejonie szukasz lekarza? Jeżeli mieszkasz na dolnym śląsku lub możesz dojechać do Wrocławia, to z całego serca polecam dr Piotra Krajewskiego. Świetny specjalista. Wizyta przebiegła sprawnie i rzeczowo. Pan doktor wszystko mi wytłumaczył i cierpliwie odpowiadał na mnóstwo moich pytań :)
Awatar użytkownika
Amroza

Post autor: Amroza »

Wszystko zależy gdzie mieszkasz. Bo jeśli jesteś z okolic Torunia, to moja siostra jest zadowolona z leczenia u pani doktor A Badzian w przychodni Nasz Lekarz. Lekarka naprawde z indywidualnym podejściem do pacjenta. Warto sie do niej wybrać
ODPOWIEDZ