zielone suplementy

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
Awatar użytkownika
Miriam-70

zielone suplementy

Post autor: Miriam-70 »

Dziewczyny, czy przyjmujecie może jakieś zielone suplementy diety? Na myśli mam na przykład takie produkty jak chlorella Green Ways. Ostatnio zastanawiałam się nad wprowadzeniem jej do codziennego jadłospisu, bo słyszałam o tym, że ma mnóstwo witamin i minerałów, a do tego jeszcze przeciwutleniacze, czyli bomba zdrowia można powiedzieć. Jakie zauważyłyście efekty stosowania?
Awatar użytkownika
debramorgan

Re: zielone suplementy

Post autor: debramorgan »

Jeżeli mogłabym dodać coś od siebie, to myślę, że warto stawiać na sprawdzone suplementy diety. Z tego co pamiętam, to Neoglandyna zawiera wysokiej jakości kwas omega 3 i 6,a także oleje roślinne, więc myślę, że warto rozważyć jej zakup. Dajcie znać, co na jej temat sądzicie.
marrly

Post autor: marrly »

Poczytaj sobie o tym czym jest Mononukleotyd nikotynamidu . Można znalezc go w suplemencie NMN NAD+ booster - Zalecany jest w przypadku nadwagi i otyłości, ze względu na usprawnienie gospodarki insulinowej w organizmie.
atonisa

Post autor: atonisa »

Jestem ciekawa, jaka jest, Waszym zdaniem ogólnie, dzienna dawka witaminy d dla dorosłych ? Nie wiem, czy to od wzrostu się sprawdza, czy ogólnie od wagi? W sumie ciekawi mnie to bardzo i w związku z tym naprawdę to jest mega ważne dla mnie. Ciekawa jestem, jak podchodzicie do tego.
ODPOWIEDZ