Wszystko co naturalne
Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
- Wiktoria84
Wszystko co naturalne
Post autor: Wiktoria84 »
Hejka! Staracie się używać jak najwięcej naturalnych produktów? Mowa oczywiście o takich produktach jak kosmetyki naturalne, zdrowa żywność czy ekologiczne środki czystości. Dla mnie to bardzo ważne, bo zależy mi nie tylko na swoim zdrowiu, ale i na środowisku. Ekologiczny styl życia stał mi się naprawdę bliski. Wam też?
Re: Wszystko co naturalne
Post autor: hymbómirt »
Ja ostatnio rozglądałam się za naturalną i zdrową żywnością. W końcu trafiłam na stronę https://diogra.pl/ i wam też polecam tam zajrzeć. Jest to bardzo dobry sklep internetowy, który specjalizuje się w sprzedaży zdrowych produktów orkiszowych. Wszystkie produkty pochodzą z ich własnej farmy i zostały wytworzone z wykorzystaniem naturalnych metod.
Post autor: olguś »
Staram się kupować wszystko co jest naturalne od artykułów spożywczych do kosmetyków. Ostatnio zamówiłam dla mojego dziecka mydło w płynie Baby Anthyllis z tego sklepu tutaj https://www.bee.pl/12148-kosmetyki-dla-dzieci .Delikatnie oczyszcza, zapewniając skórze maksymalną ochronę przed podrażnieniami i wysuszaniem. Ma bardzo przyjemny, subtelny zapach.
Post autor: jaśka »
od pewnego czasu zmieniliśmy w domu nawyki żywieniowe ograniczyliśmy spożywanie mięsa do minimum raz na dwa tygodnie natomiast ryby jadamy co drugi dzień i dużo warzyw nawet kosmetyki używamy tylko naturalnego pochodzenia ostatnio kupiłam z bielendy linię eco sorbet 97% natury świetnie się wchłaniają.
Post autor: zośka »
Moim zdaniem warto postawić na koreańskie kosmetyki, które dostępne są w https://skin79-sklep.pl/ . Dosyć często zamawiam tutaj fajne maseczki do twarzy, które bardzo dobrze wpływają na moją problematyczną cerę, po ich zastosowaniu w końcu moja cera stała się promienna i piękniejsza.
Post autor: Moniką2 »
Ja ostatnio zaczęłam zwracać większą uwagę na to, co kupuję. I często zwykłe produkty zamieniam na te "eko" Ostatnio testuję naturalne proszki do prania i jestem mile zaskoczona. Ładnie pachną. Są wydajne i czasem lepiej piorą niż te "zwykłe" Mogę polecić https://dzikamalina.pl/BioGa-Ekologiczn ... -1kg-p6741 To jest drugi, który testuję od jakiegoś czasu. Chętnie kupuję takie nowości eko, aby samej spawrdzić, czy to faktycznie dla mnie i czy działa. Teraz planuję potestować kosmetyki i chyba zacznę od naturalnych mydełek. Znalazłam ostatnio fajne zapachowe i jestem ciekawa, jak się będą sprawowały.
Post autor: sylwuśkaa »
też jestem zdecydowanie za jeśli chodzi o kosmetyki koreańskie taki rodzaj pielęgnacji cieszy się w ostatnim czasie bardzo dużą popularnością i wcale mnie to nie dziwi ja odkąd tylko spróbowałam kosmetyków z Muldream ani myślę wracać już do tych, które wcześniej kupowałam w drogeriach bardzo lubię ich kremy, ampułki czy maski w płachtach. a i cena nie jest wysoka więc tym bardziej warto przetestować
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci