Wada wzroku - korekcja w Gliwicach
Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
- mczay
Wada wzroku - korekcja w Gliwicach
Moja żona ma dużą wadę wzroku i coraz bardziej jej to przeszkadza w codziennym funkcjonowaniu. Czy laserowa korekcja to naprawdę jest taki wysoki koszt i jest bolesna? Szukam dobrego okulisty w Gliwicach co się takiego zabiegu podejmie. Ale ona strasznie się boi i dwa te pieniadze.
- debra
Re: Wada wzroku - korekcja w Gliwicach
Hmm musisz uspokoić żonę koniecznie. Sama jestem po laserowej korekcji i to nic a nic nie boli. Sam zabieg trwa dosłownie chwilę a po dwóch trzech dniach można spokojnie zapomnieć, że coś się miało robione. Znaczy w przenośni zapomnieć, bo jak można zapomnieć jak od tego momentu świat widzi się zupełnie inaczej? Wreszcie tak jak zawsze się powinno! Ten okulista Gliwice https://pryzmat-okulistyka.pl/ podejmie się wykonania takiej korekty. Cennik to w zależności od metody od 2200 do 2800 zł za oko. Dużo? Wydaje mi się że nie. Sama nosiłam okulary za 1000 zł do tego soczewki, wymiana szkieł co jakiś czas. A tu po zabiegu już nie trzeba nic nosić.
- madame
Również zastanawiam się nad tym zabiegiem. Fakt, koszty są spore, ale później ma się ten komfort normalnego widzenia. Nawet sprawdzałam sobie budowę oka na stronie https://www.acuvue.pl/zdrowie-oczu/budowa-oka żeby prześledzić cały zabieg. Wiem, że najpierw i tak trzeba się zakwalifikować. Dochodzenie do siebie dwa miesiące też jest problematyczne. Ciężko byłoby dostać tak długi urlop.
- Famfatal
Blisko, bo w Katowicach działa Optegra, to bardzo profesjonalna klinika. Przeprowadzają u nich zabiegi laserowej korekcji wzroku. Szczególnie polecam tam doktor Dominike Janiszewską-Bil. To wykwalifikowana pani doktor, ma ogromną praktykę jeśli chodzi o korekcje laserem.
Post autor: Tmmeerówa »
Kilka dni temu doktor Janiszewska-Bil była na TVNie u Drzyzgi w tym programie o zdrowie, to świetna specjalistka, śmiało możecie się do niej udać na korekcję wzroku, ma ogromne doświadczenie.Famfatal pisze: ↑31 sie 2020, 23:07 Blisko, bo w Katowicach działa Optegra, to bardzo profesjonalna klinika. Przeprowadzają u nich zabiegi laserowej korekcji wzroku. Szczególnie polecam tam doktor Dominike Janiszewską-Bil. To wykwalifikowana pani doktor, ma ogromną praktykę jeśli chodzi o korekcje laserem.
Post autor: Madżalena »
Oczywiście, że najlepiej jechać do Katowic do Optegry, też tam miałam robioną korekcję.
Post autor: Karolina_98Ś »
Też uważam, że lepiej podjechać do Katowic do Optegry, w Gliwicach nic godnego polecenia nie znajdziesz niestety.Madżalena pisze: ↑31 paź 2020, 18:44 Oczywiście, że najlepiej jechać do Katowic do Optegry, też tam miałam robioną korekcję.
W Optegrze zabiegami laserowej korekcji wzroku zajmuje się Dominika Janiszewska-Bil, to świetna specjalistka, więc bez obaw możecie się zdecydować na korekcję właśnie u niej.
Post autor: Śnieżka »
Jeśli masz w okolicy tak dobrą klinikę, to nie trzeba nigdzie daleko jechać. Ja miałam 300 km do Sopotu do https://blikpol.pl/laserowa-korekcja-wzroku , gdzie miałam laserową korekcję. Bliżej mnie nie znalazłam tak dobrej opieki i takich specjalistów jak tam.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci