Uciążliwy PMS
Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
- debra
Re: Uciążliwy PMS
Ja miałam ten problem wiem co czujesz... były miesiące że brałam l4 w pracy bo nie byłam w stanie normalnie funkcjonować, na okres czekałam jak na zbawienie mimo że one też łagodne nie były. W końcu lekarz mnie namówił na tabletki anty, byłam przeciwna długo ale widziałam bo nim że wie że one mi pomogą. Pomyślałam że spoko w celach leczniczych to wezmę. Jestem na belarze pół roku i powiem Ci że jest niebo a ziemia to co było. Po dwóch cyklach już była ogromna poprawa. A nie mam żadnych skutków ubocznych, nawet nie przytyłam.
- debramorgan
Post autor: debramorgan »
W sumie przeze mnie był poszukiwany ostatnio lekarz: laryngolog warszawa i przyznam szczerze, że w bardzo szybki sposób udało mi się znaleźć odpowiedniego lekarza przez właśnie stronę lekarze bez kolejki. Jeśli szukacie czegoś takiego, to sprawdźcie powyższą stronę i gwarantuję wam, że nie będziecie zawiedzeni w jakikolwiek sposób, bo to naprawdę bardzo dobrze funkcjonuje.
- Sara
Ja już chyba przetestowałam wszystkie możliwe sposoby na ból miesiączkowy. Zawsze na początku staram się korzystać z jakiś naturalnych sposobów, a jak one zawodzą to sięgam po tabletki I jakoś udaje mi się przetrwać każdą miesiączkę
- Juliaa
Co do bólu, robiłyście badania w tym kierunku? Ja już sobie rady dać nie mogłam. Bolało mnie przed i w trakcie miesiączki, przeciwbólowe słabo pomagały. Dlatego skierowano mnie na badania w kierunku endometriozy. Niestety w https://endometrioza.medicover.pl/ badania potwierdziły, że ją mam. Tyle dobrego, że znam przyczynę i mogę się leczyć. W Medicover stosują laparoskopową metodę, daje b. dobre efekty.
- Bebina
Pigułki mogą bardzo pomóc na dokuczliwy PMS.Sama wiem coś na ten temat,chodziłam po ścianach tak wszystko mnie bolało.Antykoncepcja nie dosyć że daje nam 100% zabezpieczenie,pod warunkiem oczywiście że stosujemy ją tak jak trzeba a w przypadku pigułek jesteśmy bardzo systematyczni. To jeszcze potrafi pomóc na inne dolegliwości http://antykoncepcjanamiare.pl/antykonc ... epcyjnymi/
- koczkodanka
Post autor: koczkodanka »
Najlepiej radza sobie hormony. Sama mialam ten problem wiele lat a jak zaczelam stosowac antykoncepcje hormonalna, dokladniej to tabletki vines to przy okazji zabezpieczenia przed ciaza przy okazji wyregulowal mi sie cykl i wlasnie zniknelo uciazliwe PMS
- bernadett
ja mialam straszne bole przed miesiaczka i w trakcie, grunt to wiedziec jak sobie pomoc, moge wam podrzucic kobitki fajny artykul, dla mnie ta wiedza okazala sie przydatna https://tantumrosa.pl/jak-rozpoznac-i-z ... wulacyjny/
- trista
U mnie PMSy złagodziły pigułki belara i nie tylko. Miesiączki są też mniej obfite i nie tak bolesne jak wcześniej. Nie zdawałam sobie sprawy że antykoncepcja tak może zadziałać, ale narzekać nie będę bo oprócz zabezpieczenia są też inne pozytywne skutki
- wakacka
Skoro masz problemy z uciążliwym pms to według mnie powinnaś zastanowić się nad antykoncepcją hormonalną. Warto sobie poczytać na https://antykoncepcjanamiare.pl/bole-ow ... ormonalna/ jakie one ma właściwości , bo nie ma sensu brać tabletek przeciwbólowych które i tak po kilku godzinach przestają działać.
- ivona
U mnie uciążliwy pms minął po tym jak zaczełam stosować hormonalną antykoncepcję w postaci tabletek vines. Wiadomo że takie tabletki mają też pozytywne działanie na niektóre sprawy i nie tylko radzą sobie z pms ale też poprawiają wygląd skóry i włosów
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci