terapia alkoholowa krakow

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
Awatar użytkownika
agatka

terapia alkoholowa krakow

Post autor: agatka »

Cześć!

Szukam ośrodka, który oferuje terapia alkoholowa krakow. Przeglądając google zauważyłam, że takich miejsc jest mnóstwo, ale zależy mi na czymś sprawdzonym przez kogoś. Jestescie w stanie polecić coś konkretnego, żeby pójść na odwyk krakow.
Gośka

Re: terapia alkoholowa krakow

Post autor: Gośka »

agatka pisze: ↑05 sie 2020, 12:35 Cześć!

Szukam ośrodka, który oferuje terapia alkoholowa krakow. Przeglądając google zauważyłam, że takich miejsc jest mnóstwo, ale zależy mi na czymś sprawdzonym przez kogoś. Jestescie w stanie polecić coś konkretnego, żeby pójść na odwyk krakow.
W Warszawie bardzo skutecznie walczą z uzależnieniami od alkoholu i narkotyków w centrum Medyczny Detox
Kinga

Re: terapia alkoholowa krakow

Post autor: Kinga »

Dokładnie tak jak piszesz, ośrodków gdzie można odbyć terapię alkoholową jest mnóstwo. Jednak czy to jedyna opcja jaką brałaś pod uwagę? Moim zdaniem warto pomyśleć np. o zaszyciu alkoholowym. Jest to metoda praktykowana w Polsce od wielu lat. Z tego co czytałam opinie, dzięki wszywce wielu osobom udało się pokonać nałóg. Możesz zajrzeć na https://esperalpoznan.pl/esperal-wszywk ... zno-lubon/, aby dokładniej poznać cel zabiegu.
ODPOWIEDZ