Tania apteka
Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
Tania apteka
Post autor: jeszka »
Wszędzie wszystko drożeje ostatnio, aż czasami strach coś kupić, a że mam do wykupienia co miesiąc sporo leków to zastanawiam się gdzie wychodzi najtaniej? Jaka apteka ma obecnie najlepsze ceny?
Re: Tania apteka
Post autor: Lenka »
Sprawdź w doz, tam można jeszcze kupić taniej leki. Ceny naprawdę poszły mocno w górę, widzę to jak porównuję różne apteki. Póki co za każdym razem wychodzi mi w doz najtaniej, różnice są naprawdę spore.
Post autor: radzia »
Zgadzam się, sprawdź w dozie. U nas w mieście zdecydowanie mają najniższe ceny, a porównywałam ceny w kilku aptekach. Wszędzie wszystko faktycznie poszło mocno w górę, inflacja szaleje, ale okazało się, ze ceny w dozie wciąż się trzymają na tym samym poziomie
Post autor: Alma »
Ja też kupuję w doz, zdecydowanie najlepsze ceny. Fajnie, że jeszcze można kupić gdzieś taniej leki, dlatego poleciłam aptekę swoim znajomym i też są zadowoleni.
Post autor: Bianika »
Dzięki za ten wątek, dobrze wiedzieć. Akurat tak się składa, że kończą się wszystkie moje leki i suplementy, więc będą czekać mnie większe zakupy. Przejdę się w takim razie do dozu.
Post autor: allana »
Ja też kupuję w dozie. U nas w mieście zdecydowanie mają najtaniej, a porównałam ceny w róznych aptekach i różnice bywają naprawdę spore, aż sama się zdziwiłam.
Post autor: riczka »
Masz rację, też widzę różnicę. W DOZ nawet leki na receptę wychodzą lepiej cenowo niż innych aptekach. Kupuję już tylko u nich, nie lubię przepłacać więc wybieram najlepsze ceny.
Post autor: Klara »
No tak obserwuje te ceny w doz i cały czas trzymają się na podobnym poziomie, w innych aptekach zapłaciłabym już dużo więcej, więc oby jak najdłużej doz miało takie ceny.
Post autor: grazka »
Ja kupuję mniej więcej co miesiąc ten sam zestaw leków i suplementów w dozie i gdyby miała byc jakaś podwyżka znacząca to bym to zapewne zauważyła. Póki co widzę, że ceny u nich trzymają się na stałych poziomie.
Post autor: mniszka »
To tak jak ja, wykupuję już leki od dawna u nich. Moim zdaniem mają najlepsze ceny właśnie w DOZ stacjonarnie. Moja rodzina też u nich kupuje i nikt póki co nie zauważył podwyżek.
Post autor: aniela »
Zgadza się w moim małym mieście też wychodzi najtaniej w DOZ, mają dobre ceny, nigdy nie ma problemu z dostępnością leku. Jak muszę wykupić receptę to tylko w DOZ.
Post autor: meriva »
Ja kupuję regularnie ten sam zestaw leków i suplementów, porównałam sobie ceny w róznych aptekach i rzeczywiście w dozie wyszło mi najtaniej. Dobrze, ze chociaż za to nie muszę przepłacać.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci