Rzucenie palenia

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
Awatar użytkownika
karmelka

Rzucenie palenia

Post autor: karmelka »

Czy któraś z Was ma to już za sobą? Próbowałam już raz kilka lat temu, niestety bezskutecznie. Chcę spróbować jeszcze raz, ale nie wiem jak się do tego zabrać, żeby nie skończyło tak, jak ostatnio. Może jakies leki wspomagające rzucanie palenia?
Łucja

Re: Rzucenie palenia

Post autor: Łucja »

karmelka pisze: ↑31 sie 2020, 7:54 Czy któraś z Was ma to już za sobą? Próbowałam już raz kilka lat temu, niestety bezskutecznie. Chcę spróbować jeszcze raz, ale nie wiem jak się do tego zabrać, żeby nie skończyło tak, jak ostatnio. Może jakies leki wspomagające rzucanie palenia?
Rzuciłam całkiem niedawno, ale póki co dobrze się trzymam. Na początek kupiłam sobie recigar, bardzo mi pomógł, bo już po kilku dniach przestało mnie ciągnąć do papierosów. Kuracja trwała 25 dni, no a w sumie nie palę już prawie 2 miesiące
karmęlka

Re: Rzucenie palenia

Post autor: karmęlka »

Łucja pisze: ↑28 mar 2021, 23:13 Rzuciłam całkiem niedawno, ale póki co dobrze się trzymam. Na początek kupiłam sobie recigar, bardzo mi pomógł, bo już po kilku dniach przestało mnie ciągnąć do papierosów. Kuracja trwała 25 dni, no a w sumie nie palę już prawie 2 miesiące
A jak wygląda taka kuracja? Od razu przestaje się palić? Czy raczej się ograniczasz? Nie wiem czy dam radę tak rzucić z dnia na dzień. Niby chęci są, ale palę juz 15 lat, więc mam pewne obawy...
ODPOWIEDZ