rodzaje herbat

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
Awatar użytkownika
olga

rodzaje herbat

Post autor: olga »

Od jakiegoś czasu szukam zdrowych rodzai herbat które poprawią funkcjonowanie mojego organizmu. Możecie mi coś polecić? mam w planach poprawić swoje zdrowie i zadziałać profilaktycznie.
Awatar użytkownika
lolka

Re: rodzaje herbat

Post autor: lolka »

Chyba najlepszym rozwiązaniem w takiej sytuacji będzie oferta na produkt jakim jest herbata kwitnąca którą wykonuję się w 100% z naturalnych składników. Poprawia funkcjonowanie naszych organizmów ale przede wszystkim prezentuje się obłędnie i na pewno nie raz zadziwisz nią znajomych. Warto zwrócić na nią uwagę.
Awatar użytkownika
magdallena

Post autor: magdallena »

Ja nie przepadam za herbatą. Zdecydowanie bardziej lubię kawę taką jak ta https://czaskawy.pl/product-pol-148-Pel ... nista.html Herbatyę piję tylko gdy dopadnie mnie jakieś przeziębienie.
Awatar użytkownika
inulka

Post autor: inulka »

U mnie obecnie najważniejsza i najczęściej pita jest produkty dla dzieci]herbatka na laktację[/url] :D Sięgam też po inne herbatki ale ta na laktację jest obecnie numerem 1 :) Kawy póki co w ogóle nie piję, ale mam zamiar do niej wrócić w marcu.
Awatar użytkownika
lilla

Post autor: lilla »

ja bardzo lubię ziołowe herbaty. Szczerze polecam herbatę z kopru włoskiego - https://www.herbapol.com.pl/produkt/koper-wloski-2 miętę oraz pokrzywę. Jak dla mnie smakują świetnie i piję je zamiast kawy w ciągu dnia. Czuję się dzięki temu bardzo dobrze :)
Awatar użytkownika
paulinabb

Post autor: paulinabb »

Podobno najzdrowszą herbatą jest herbata biała :) Sugeruje, aby kupić ją w sklepie z herbatami wysokiej jakości ;) W moim przypadku wszystkie rodzaje herbat, jakie mam w domu pochodzą z Blueberry Roasters :)
ODPOWIEDZ