psychiatra online

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
Awatar użytkownika
magdap

psychiatra online

Post autor: magdap »

Dzień dobry, czy polecacie psychiatra online? Być może ktoś z Was korzysta z pomocy psychiatry w takiej formie?
Awatar użytkownika
oo00oo

Re: psychiatra online

Post autor: oo00oo »

Jak do tej pory nie korzystałam z takiej formy wizyt, ale coś mi się wydaje ze przez tę epidemię lekarze wprowadzą takie możliwości. Właśnie boję się o moją wizytę u Dariusza Rudasia, bo mam na za tydzień i nie wiem czy się odbędzie czy nie. :/ Mam nadzieję że pan doktor znajdzie jakiś sposób..
Tośka21

Post autor: Tośka21 »

W takiej sytuacji może być na pewno kluczowe racjonalne podejście do danego tematu. Skoro macie tak poważne wyzwania, to absolutnie nie powinniście ich lekceważyć. Najrozsądniej mogłoby być skorzystanie z pomocy, którą już dzisiaj oferuje klinika https://psychomedic.pl/psychiatra-krakow/ Dowiedzcie się na ten temat więcej, bo to bardzo ważna rzecz.
MariaŻ1974

Post autor: MariaŻ1974 »

Jak to się mówi psychiatra też człowiek i taki specjalista jest dla ludzi i nie trzeba się wstydzić. Ja chodzę do psychiatry i wiem, że jestem dobrze zdiagnozowana i jestem w dobrych rękach i bez pomocy psychiatry bym sobie nie poradziła. Od lat zmagam się z zaburzeniami lękowymi i są czasem takie okresy zwłaszcza kiedy mam dużo stresu mam duże stany lękowe. Wiem z czego się wywodzą bo przerobiłam to na terapii i psychologa ale leki też musiałam przyjmować. Lekarz z tego gabinetu filipowskipsychiatra.pl bardzo dobrze dobrał mi leki i nareszcie żyję i funkcjonuję normalnie.
ODPOWIEDZ