Przychodnia w Warszawie bez kolejek

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
carolka

Przychodnia w Warszawie bez kolejek

Post autor: carolka »

Znacie może przychodnie w Warszawie bez kolejek? Zależy mi na tym, bo mieszkam w stolicy od niedawna. Dopadło mnie choróbsko i gdzie bym nie zadzwoniła tam są gigantyczne kolejki.
zuzannaanna

Re: Przychodnia w Warszawie bez kolejek

Post autor: zuzannaanna »

Jak dla mnie to tylko Medivita na Rejenta 15. Tam bez problemu dostaniesz się do specjalistów, nie mają dużych kolejek no i podejście do pacjenta jest takie jak powinno być.
kajaa

Post autor: kajaa »

Medivita na Mokotowie to najlepszy wybór według mnie :) Terminy są szybkie, lekarze bardzo kompetentni z odpowiednim podejściem do pacjenta. W ogóle cała obsługa na poziomie. Człowiek nie jest sfrustrowany.
arlett

Post autor: arlett »

Medivita na Mokotowie to najlepszy wybór według mnie :) Terminy są szybkie, lekarze bardzo kompetentni z odpowiednim podejściem do pacjenta. W ogóle cała obsługa na poziomie. Człowiek nie jest sfrustrowany.
judie

Post autor: judie »

No w Warszawie rzeczywiście ciężko dostać się do lekarza. Też się chętnie dowiem gdzie mają małe kolejki, bo już człowiek zaczyna się stresować jak słyszy, ze na lekarza ma czekać ponad tydzień...
carolka

Post autor: carolka »

No ja też kiedyś byłam w Medivita i było spoko. Wszystko załatwione szybko, a obsługa miła, więc nie mam zastrzeżeń. Na pewno będę tam wracać, bo szybko wszystko idzie.
roman90

Post autor: roman90 »

Ja też byłem kiedyś w Medivita i mogę potwierdzić, że jest ok. Można tam załatwić badania bez długiego czekania. Mają bardzo miły personel, który działa sprawnie.
lofka

Post autor: lofka »

Zawsze warto znaleźć sobie jedną sprawdzoną przychodnię, gdzie właśnie nie ma problemów z umówieniem wizyty i jest dostęp do świetnych lekarzy, którzy nie podchodzą olewczo do pacjenta i starają się pomóc. W medivita zdecydowanie na takich specjalistów można liczyć i Panie na rejestacji starają sie znalezc zawsze ten najdogodniejszy termin
ODPOWIEDZ