Problemy intymne

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
Isśka

Problemy intymne

Post autor: Isśka »

Mój problem to nawracające infekcje.... Denerwujące zwłaszcza jak pojawiają się w czasie gdy zaplanowaną mam randkę z partnerem... Na szybko działa dobrze u mnie Octenisept. Moja ginekolog mi powiedziała, żeby na pierwsze objawy nim działać od razu. I często udaje się bez rozwoju w coś poważniejszego zatrzymać infekcje.
Monikaś

Re: Problemy intymne

Post autor: Monikaś »

Dobrze że problemy intymne nie są już tematem tabu, całkiem nie dawno po porodzie miałam problemy z suchością pochwy i ogromna boleścią podczas próby zbliżenia ... Znajoma poleciła mi globulki dopochwowe cicatridina są dostępne bez recepty więc z zakupem nie było problemu . A działanie mają rewelacyjne juz w kilka dni odbudowały moją błonę śluzową pochwy i dolegliwości zniknęły .
Awatar użytkownika
Juliaa

Post autor: Juliaa »

Na szczęście moje problemy intymne udało się skutecznie rozwiązać. Otóż chodziło mi o takie zabezpieczenie, z którym czułabym się pewnie w trakcie zbliżeń. Formy antykoncepcji są różne, mi akurat ginekolog dobrał belarę. Są to tabletki dwuskładnikowe z małą dawką hormonów. Dzięki nim czuję się pewnie, to dla mnie bardzo ważne.
Awatar użytkownika
atletka

Post autor: atletka »

A powiedzcie, robicie sobie czesto cytologie? W sensie tak chociaz co roku? uwazam, ze kobiety troszke zapominaja o tak waznych badaniach. U mnie wynik byl dosc niepokojacyi moja pani ginekolog mi zalecila, zebym sobie zrobila profilaktycznie kuracje zelem papilocare
Małłgośka

Post autor: Małłgośka »

Isśka pisze: ↑24 kwie 2021, 23:08 Mój problem to nawracające infekcje.... Denerwujące zwłaszcza jak pojawiają się w czasie gdy zaplanowaną mam randkę z partnerem...
Cóż. Każda taka infekcja jest denerwująca i nieprzyjemna. Jeśli często nawracają, to warto skonsultować to z ginekologiem. Wtedy będziesz wiedziała czemu tak się dzieje. Samodzielnie jedynie zaleczasz i za chwilę znowu to samo! Na szczęście to wrocław ginekolog Maciej Zalewski http://maciejzalewski.pl/ na pewno ci pomoże.
Wiesław

Post autor: Wiesław »

Jak możesz odpocząć w domu podczas kwarantanny? ponieważ nie możesz nigdzie iść i staje się to bardzo nudne. Nie wiem nawet, co robić, dziewczyna też wyszła. Co radzisz? Chciałbym coś zobaczyć, może coś dla dorosłych. Czy ktoś korzysta z takich witryn?
Bogumił

Post autor: Bogumił »

Cześć. Korzystam z dudethrill.pl od dłuższego czasu. Nie wiesz, co to za witryna? Więc ta strona jest dla dorosłych. Tutaj znajdziesz oceny najlepszych usług towarzyskich i najgorętsze filmy. Zwykle oglądam niegrzeczne filmy. Ale prawda jest taka, że ​​ostatnio musiałem korzystać z usług towarzyskich.
liśka

Post autor: liśka »

Isśka pisze: ↑24 kwie 2021, 23:08 Mój problem to nawracające infekcje.... Denerwujące zwłaszcza jak pojawiają się w czasie gdy zaplanowaną mam randkę z partnerem... Na szybko działa dobrze u mnie Octenisept. Moja ginekolog mi powiedziała, żeby na pierwsze objawy nim działać od razu. I często udaje się bez rozwoju w coś poważniejszego zatrzymać infekcje.
Często korzystam z globulek Vagisan, świetnie nawilża, pomaga utrzymać odpowiednie pH, czuję się bardziej komfortowo po użyciu globulek.
Awatar użytkownika
ivona

Post autor: ivona »

Tez miałam problemy z infekcjami ale też okropne bóle miesiączkowe z którymi nie byłam w stanie sobie poradzić. Dobrze że trafiłam na ginekologa z prawdziwego zdarzenia który wysłał mnie na diagnostykę do szpitala medicover, od razu podejrzewał że to endometrioza i miał rację.
Źrebak21

Post autor: Źrebak21 »

Isśka pisze: ↑24 kwie 2021, 23:08 Mój problem to nawracające infekcje.... Denerwujące zwłaszcza jak pojawiają się w czasie gdy zaplanowaną mam randkę z partnerem... Na szybko działa dobrze u mnie Octenisept. Moja ginekolog mi powiedziała, żeby na pierwsze objawy nim działać od razu. I często udaje się bez rozwoju w coś poważniejszego zatrzymać infekcje.
Myślę, że najrozsądniejszym rozwiązaniem będzie wizyta u dobrego lekarza ginekologa. Sprawdźcie sobie np. https://cmp.med.pl/cmp-ursynow/ginekolog/. Jest to ginekolog bardzo doświadczony, który ma wiele wiedzy i z pewnością poleci coś.
Ełka

Post autor: Ełka »

Juliaa pisze: ↑26 kwie 2021, 11:23 Na szczęście moje problemy intymne udało się skutecznie rozwiązać. Otóż chodziło mi o takie zabezpieczenie, z którym czułabym się pewnie w trakcie zbliżeń. Formy antykoncepcji są różne, mi akurat ginekolog dobrał belarę. Są to tabletki dwuskładnikowe z małą dawką hormonów. Dzięki nim czuję się pewnie, to dla mnie bardzo ważne.
Ale wiesz, że w razie czego w dalszym ciągu można legalnie i bezpiecznie usunąć niechcianą ciążę. Na stronie Klinika Stonava możesz sobie poczytać o tym.
ODPOWIEDZ