Powiększanie ust w Krakowie

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
Awatar użytkownika
Anka

Powiększanie ust w Krakowie

Post autor: Anka »

Zastanawiam sie nad powiększeniem ust. Niestety ale kolezanka powiekszała i nie była zadowolona. Zastanawiam się gdzie się wybrać aby rezultat był naturalny?
Andraś

Re: Powiększanie ust w Krakowie

Post autor: Andraś »

Widocznie wybrała się do niesprawdzonego gabinetu. Z powiększaniem ust trzeba często uważać bo rzeczywiście efekt moze nie byc zbyt dobry. Dobrze jest wczesniej zorientować się jakie mają w danym gabinecie doświadczenie. Obejrzeć sobie zdjęcia przedstawiające efekt po. Plusem w przypadku ust powiększanych za pomocą kwasu hialuronowego jest na pewno fakt, ze nie jest to powiększanie na zawsze i z czasem ten kwas sie wchłania :)
https://www.derma-med.pl/powiekszanie-i-nawilzanie-ust/

Nie wiem czy ktoś jest z Krakowa, ale jeśłi tak to moge polecić ten gabinet. Własnie tam powiekszałam usta i efekt mnie jak najbardziej zadowolił.
Miś98

Post autor: Miś98 »

Może faktycznie Twoja koleżanka nie trafiła do dobrego gabinetu. Wydaję mi się, że poziom usług z zakresu powiększania ust znacznie wzrósł i istnieje wiele placówek gdzie kobiety są bardzo zadowolone z efektu. Przede wszystkim warto poczytać opinie w sieci. Ja zapisałam się na powiększenie ust w Łodzi i mnie efekt bardzo satysfakcjonuje. Najbardziej obawiałam się, że usta będą przerysowane, tymczasem Pani która wykonywała mi zabieg przeprowadziła najpierw szczegółowy wywiad, zapytała o moje oczekiwania i wykonała swoją pracę na naprawdę wysokim poziomie
pączuś

Post autor: pączuś »

Najważniejsze to wybrać pewne miejsce, zaufaną klinikę w której dobrzy specjaliści pracują. Na przykład na https://klinikamiracki.pl/klinika-miracki-katowice/ masz namiary na bardzo dobre miejsce w Katowicach, to niedaleko Krakowa. Więc ja bym podjechała :) to jednak chodzi o usta!
ODPOWIEDZ