platforma medyczna

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
Jakub

platforma medyczna

Post autor: Jakub »

Cześć wszystkim, Niedawno otworzyłem prywatny gabinet lekarski i poszukuję sprawdzonej platformy do zarządzania nim, zależy mi tym aby była ona łatwa w użyciu ale też nie za miliony. Bardzo ważna jest dla mnie możliwość wystawiania recept oraz przechowywania dokumentacji medycznej pacjentów. Przydałaby się również możliwość rozliczania z pacjentami oraz umożliwienie rejestracji pacjentów na wizyty. Czy ktoś mógłby polecić jakieś warte uwagi rozwiązanie? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie w tej kwestii.
Kata.rzyna

Re: platforma medyczna

Post autor: Kata.rzyna »

>>Cześć wszystkim, Niedawno otworzyłem prywatny gabinet lekarski i poszukuję sprawdzonej platformy do zarządzania nim, zależy mi tym aby była ona łatwa w użyciu ale też nie za miliony. Bardzo ważna jest dla mnie możliwość wystawiania recept oraz przechowywania dokumentacji medycznej pacjentów. Przydałaby się również możliwość rozliczania z pacjentami oraz umożliwienie rejestracji pacjentów na wizyty. Czy ktoś mógłby polecić jakieś warte uwagi rozwiązanie? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie w tej kwestii.<<

Gorąco polecam platformę Klinika24, posiada ona właśnie takie funkcje jakich szukasz.
felicjaa

Re: platforma medyczna

Post autor: felicjaa »

Bardzo ważnym elementem jest postawienie na konkretne rozwiązania, szczególnie jeśli chodzi o laboratorium. Sprzęt w nim będący powinien być najwyższej jakości, więc pewny i stabilny zarazem. Polecam zatem zajrzeć na stronę https://www.uni-export.com.pl/analiza-w ... orowatych/ gdzie znajdziesz najlepsze jakościowo produkty takie jak materiały porowate.
ODPOWIEDZ