opinie - dotykzdrowia.com

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
Awatar użytkownika
adela1998

opinie - dotykzdrowia.com

Post autor: adela1998 »

Słuchajcie, mam taki problem, że od jakiegoś czasu mam dość nieprzyjemne bóle w kręgosłupie. Byłam już u fizjoterapeuty, ale teraz trafiłam na stronę dotykzdrowia.com i poczytałam trochę na temat tego, czym jest terapia manualna kręgosłupa i planuję się wybrać. Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii, z tego typu terapią? Znacie może Pana Alexandra Ostrogskiego?
Awatar użytkownika
Poziomka

Re: opinie - dotykzdrowia.com

Post autor: Poziomka »

Moja mama korzystała z usług tego terapeuty. Była bardzo zadowolona, mówiła że świetny fachowiec. Terapia manualna kręgosłupa bardzo jej pomogła. Że dzięki niemu może lepiej funkcjonować i łatwiej jest się jej poruszać. Warto.
wierć

Post autor: wierć »

adela1998 pisze: ↑14 kwie 2021, 1:10 poczytałam trochę na temat tego, czym jest terapia manualna kręgosłupa i planuję się wybrać. Macie jakieś doświadczenia w tej kwestii, z tego typu terapią? Znacie może Pana Alexandra Ostrogskiego?
Zdecydowanie polecam. Profesjonalizm w każdym calu, czasem okazuje się, że niepotrzebne są medykamenty, tym bardziej w terapii kręgosłupa. Ja jestem bardzo zadowolona. Mój ból kręgosłupa minął.
Manteroś

Post autor: Manteroś »

Nie da się ukryć, że coraz więcej z nas skarży się na różnego rodzaju bóle w plecach, pracujemy w niewygodnych pozycjach, ciągle za czymś gonimy, więc naprawdę warto mieć kontakt do takiej osoby, która zajmuje się czymś takim, jak profesjonalna terapia manualna kręgosłupa. Ja również polecam.
Awatar użytkownika
luiza74

Post autor: luiza74 »

Miałam ogromny problem z niezidentyfikowanymi bólami w kręgosłupie. Możliwe, że miało to związek ze stresem, ale odkąd zaufałam Panu Alexandrowi czuję się zdecydowanie lepiej. Naprawdę terapia manualna kręgosłupa przynosi u mnie rewelacyjne korzyści.
Ołma

Post autor: Ołma »

Ja polecam. Dzięki niemu odkryłam, jak duże, pozytywne skutki niesie za sobą bioenergoterapia, w którą wcześniej nie wierzyłam. Teraz wiem, że Przy odpowiednim wsparciu organizm może zwalczyć wiele chorób, nawet tych uważanych za nieuleczalne. Wiele zależy też po prostu od naszej głowy.
Awatar użytkownika
agata-61

Post autor: agata-61 »

Oczywiście, że warto doceniać takie naturalne metody walki z różnego rodzaju schorzeniami, chorobami. I cieszy mnie to, że coraz więcej ludzi ma tego świadomość. Jak najbardziej polecam usługi Pana Alexandra z https://dotykzdrowia.com
Jaśkin

Post autor: Jaśkin »

Bardzo się cieszę, że trafiłam pod skrzydła, a właściwie ściślej mówiąc pod dłonie Pana Alexandra Ostrogskiego, bo wcześniej nie miałam pojęcia, że bioenergoterapia może przynosić tak ogromne pozytywne skutki. Przyszłam z problemem nerkowym, chodzi o złogi w nerkach. Trzeba przyznać, że Pan Alexander, to prawdziwy specjalista.
ODPOWIEDZ