nutridrinki dla dzieci

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
bławwa

nutridrinki dla dzieci

Post autor: bławwa »

pomóżcie dziecko 3 latama angine Nic nie chce jesc Czy moge podawac dziecku nutridrink? czy one są na receptę, próbowałam sie dzisiaj dodzwoić do przychodni ale nieskutecznie
łąjjka

Re: nutridrinki dla dzieci

Post autor: łąjjka »

miałam okazję u swojego dziecka je stosować, synek podczas choroby pił nutrikid multi fibre. Czekoladowy mu smakowal, można go też mrozić i podawać w formie lodów, u chorego dziecka jak nie ma apetytu to każdy sposób by przemycić dziecku jedzenie według mnie dobry, a że on kocha lody to dał się łatwiej namówić
Maśka

Post autor: Maśka »

Porozmawiaj najpierw z lekarzem, ale u nas wyglądało to tak, że lekarz zalecił nam NutriKid Multi Fibre jako produkt, który można włączyć do diety, kiedy dziecko choruje i straciło apetyt. Można go podawać dodatkowo, do posiłków, ale można też traktować jako jeden z nich po prostu.
ośka

Post autor: ośka »

bławwa pisze: ↑07 sty 2021, 21:01 pomóżcie dziecko 3 latama angine Nic nie chce jesc Czy moge podawac dziecku nutridrink? czy one są na receptę, próbowałam sie dzisiaj dodzwoić do przychodni ale nieskutecznie
Podawałam kiedyś nutridrinki przy chorym gardle kiedy mały nie chciał jeść, kupiłam wtedy w doz Frebini.
ODPOWIEDZ