Leki na zamówienie
Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
- sampre
Re: Leki na zamówienie
O, to dobrze wiedzieć, bo mam aptekę DOZ w okolicy. A kiedyś miałam receptę na lek wykonywany właśnie w aptece i biegałam po mieście jak głupia w poszukiwaniu apteki, w której mi ją zrealizują. Nie wiecie może, czy krople do oczu też wykonują?
- tormund93
Z tego co wiem, to na stronie ktomalek.pl można zamówić konkretny lek i odebrać go w wybranej przez siebie aptece, która znajduje się gdzieś w waszej okolicy. Zrobiłam tak samo, gdy musiałam zakupić dla siostry sanprobi ibs To lek podawany osobom z objawami zespołem jelita drażliwego. Sądzę, że jest tam tak duży wybór leków, że z pewnością wybierzecie coś dla siebie.
- debramorgan
Post autor: debramorgan »
Myślę, ze czasami neurolodzy mogą przepisać leki, które będą na zamówienie. Z pewnością wtedy należy wykupić tę receptę, ponieważ mogą być idealnie dopasowane do waszej choroby. A wy co na ten temat uważacie, kupujecie leki na zamówienie?
- Anetka09
Czasami korzystam z zamawiania leków czy innych produktów leczniczychh jeśli nie mogę nic znaleźć w aptekach stacjonarnych. Oczekiwanie na zamówienie nie jest długie, a też można sporo zaoszczędzić. Ostatnio w ten sposób szukałam czegoś na na ugryzienia komarów u dzieci. Niestety takie upalne lato sprzyja insektom i ugryzień jest sporo i do tego są bardzo swędzące i bolesne..
- Nela
A z antybiotykiem tyle samo?cabika pisze: ↑30 lip 2019, 10:36 Można we wszystkich stacjonarnych DOZ te recepty zrealizować, nie ma żadnej dodatkowej dopłaty i dosyć szybko robią te leki, ja czekalam chyba 2 dni.
- debramorgan
Post autor: debramorgan »
Jak komuś się wydaje, że dużo wie w tematyce zdrowotnej, to zachęcam was wszystkich bardzo serdecznie do sprawdzenia stronki https://ktomalek.pl/desmoxan-ulotka-cen ... ub-3333551 od ktomalek, gdzie znajdziecie mnóstwo bardzo przydatnych informacji i zamówicie leki.
- sampre
Z taką różnicą, że te "gotowce" mają często sporo konserwantów i innych tego typu 'ulepszaczy' (np. niepotrzebnych substancji zapachowych) - szczególnie przy skórze z problemami jak najprostszy skład, który można mieć przy lekach robionych na miejscu ma ogromne znaczenie.
- Szachownica
Post autor: Szachownica »
ja muszę miieć leki na zamówienie i realizuję je przez e-receptę, wiele ułatwia a nie stety leki nie tylko te ma sttałe, więc e-recepta jest dla mnie wybawieniem
Post autor: zamką89 »
Witam,co sądzicie o przedluzaniu recept online? Chętnie poznam wasze opinie na ten temat https://onlinerecepta.pl/ Co sądzicie ? Chętnie zapoznam się z waszymi opiniami,pozdrawiam.
- teresa
Może i żaden krem nie odmłodzi skóry, ale niektóre świetnie leczą i uśmierzają ból, jak na przykład maść konopna, którą sprzedaje wiele sklepów. Cena niewysoka, a w zamian naturalny produkt, który świetnie działa i nie ma skutków ubocznych w przeciwieństwie do chemicznych odpowiedników.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci