Kosmetyki na nużeńca - stosował ktoś Odexim?

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
Awatar użytkownika
minska

Kosmetyki na nużeńca - stosował ktoś Odexim?

Post autor: minska »

Od kilku miesięcy nie moge wyleczyć się z nużeńca, zaatakowało mi głównie oczy (rzęsy), brwi i wokół ust. O ile z powiekami jakoś sobie poradziłam lekami na receptę tak na twarzy cadal mam bardzo brzydkie zmiany, nawet jak nałożę makijaż niewiele to daje. Szuakałam jakichś konkretnych specyfików na nużycę i natknęłam się na odexim, to jest jakiś zestaw kosmetyków właśnie na to. Szukam opinii czy się opłaca inwestować, czy może ktoś stosował i czy trzeba cały zestaw kupić czy wystarczy krem albo tonik? A może jakieś inne metody na zwalczanie (ciepłe kąpiele też biorę, o higienę dbam bardzo)
Awatar użytkownika
kawiorka

Re: Kosmetyki na nużeńca - stosował ktoś Odexim?

Post autor: kawiorka »

Miałam to samo, może z wyjątkiem oczu bo faktycznie najbardziej mi wyszło na szyi i dekolcie, to są takie krostki i zaczerwienienia, no i do tego włosy mi wypadały no ale do rzeczy. Ja na ten zestaw trafiłam jakiś miesiąc temu i zamówiłam (przesyłka kilka dni). Cena mnie nie zaskoczyła bo za cały zestaw czyli 3 kremy i tonik to nawet w porządku, z resztą takie maści i kosmetyki specjalistyczne zawsze są drogie, wcześniej mówili mi że to trądzik różowaty i też wydałam miliony. Dobra teraz już konkret - używam jakieś 3 tygodnie więc krótki okres żeby opisać, powiedziałabym że działa nieźle, w porównaniu z innymi kremami to nawet więcej niż nieźle. Mam dalej i kremy i tonik, toniku więcej nawet, resztę zużyłam jakieś pół opakowania, myślę że jak do końca dojdę będę w stanie więcej napisać. Niemniej pierwsze wrażenia na plus zdecydowanie bo same ślady są już niewielkie
ODPOWIEDZ