Konsultacja online przez Telemedi? Warto?

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
Boguchwała78

Konsultacja online przez Telemedi? Warto?

Post autor: Boguchwała78 »

Hej! Jak w tytule, interesuje mnie Konsultacja online przez Telemedi? Warto?

Mam na myślę dokładnie tę bazę :arrow: https://telemedi.com/pl/lp/pilne-konsultacje-medyczne/ lekarzy specjalistów, którzy odpłatnie, ale też na NFZ udzielają konsultacji medycznych na video więc można im pokazać w czym jest problem, jak mam wyzwanie ze skórą (dziwna opuchlizna i wysypka). Chciałam się tak ą drogą zapisać do dermatologa zdalnie, no ale zanim to zrobię chętnie poznam jakie macie opinie i doświadczenia z tą stronę i poradami?
Polecicie mi takie rozwiązanie ? Albo może jakieś inne praktyczne pomysły?
Z góry bardzo wszystkim dzięki za wasze podpowiedzi.
maadzialena

Re: Konsultacja online przez Telemedi? Warto?

Post autor: maadzialena »

Ja myślę, ze takie konsultacje online są obecnie bardzo popularne. I najlepsze jest to, ze są możliwe nie tylko u lekarzy rodzinnych czy pierwszego kontaktu. Ja jakieś 3 miesiące temu musiałam na szybko zrobić badania wstępne do nowej pracy i szukałam placówki, która umożliwiałaby konsultacje online z lekarzem medycyny pracy. Tak trafiłam do warszawskiej Medivity ( placówka znajduje się na Mokotowie). Na plus bardzo szybki termin wizyty, miła atmosfera i rozsądne ceny.
Awatar użytkownika
Bakk

Re: Konsultacja online przez Telemedi? Warto?

Post autor: Bakk »

Kod: Zaznacz cały

Ja myślę, ze takie konsultacje online są obecnie bardzo popularne. I najlepsze jest to, ze są możliwe nie tylko u lekarzy rodzinnych czy pierwszego kontaktu. Ja jakieś 3 miesiące temu musiałam na szybko zrobić badania wstępne do nowej pracy i szukałam placówki, która umożliwiałaby konsultacje online z lekarzem medycyny pracy. Tak trafiłam do warszawskiej Medivity ( placówka znajduje się na Mokotowie). Na plus bardzo szybki termin wizyty, miła atmosfera i rozsądne ceny.
Konsultacje online i teleporady to chyba największa plaga, jaka mogła powstać...