Grzybica

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
Płonka

Grzybica

Post autor: Płonka »

Musisz udać się do naprawdę dobrego ginekologa. Pamiętaj też że wiele kobiet zmaga się z takim problemem i nie jesteś osamotniona. Na pewno towarzyszy Ci też suchość pochy ale tutaj może pomóc krem nawilżający od Vagisan vagisan/com/pl-pl/ a co wy o tym myślicie ?
Myszeczką

Re: Grzybica

Post autor: Myszeczką »

Grzybica to dość powszechny problem a każda infekcja może nas wszędzie dotknąć ... Ja miałam jakąś infekcję po zabiegu ginekologicznym dosyć że czułam dyskomfort przez szwy to jeszcze mega suchość która doprowadzała mnie do szału :(. Mój lekarz polecił mi takie globulki dopochwowe które mają bardzo dobry skład i są bez recepty cicatridina, spokojnie można je używać i już po kilku dniach odbudowują błonę śluzową pochwy
kaśka

Re: Grzybica

Post autor: kaśka »

Ja też miałam skłonność do grzybicy i infekcji intymnych ale wszystko to przez wirusa hpv. Jak zaczełam stosować żel papilocare to te dolegliwości ustąpiły a nawet cytologia mi się znacznie poprawiła a więc pewnie pozbyłam się tego wirusa dzięki tej kuracji
ODPOWIEDZ