Ginekolog w Warszawie

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
Awatar użytkownika
zakolta

Ginekolog w Warszawie

Post autor: zakolta »

Cześć. Potrzebuję pilnie bardzo pilnie dobrego ginekologa. Lekarz, do którego systematycznie chodzę dał mi negatywną diagnozę. Potrzebuję drugiej opinii, ale kogoś, kto ma duże doświadczenie, miał do czynienia z trudnymi przypadkami. Zależy mi, żeby miał pod ręką wszystko, co potrzebne do wykonania najważniejszych badań, żebym nie musiała jeździć po kilka razy. Ważne, żeby realne było załatwienie wizyty w ciągu 2 tygodni. Wiem, że może nie być łatwo, ale będę próbować. Nie chcę iść do kogoś przypadkowego. Polecenia?
mirakle

Re: Ginekolog w Warszawie

Post autor: mirakle »

Znalezienie bardzo dobrego specjalisty, który ma termin na już jest trudne, ale w takiej sytuacji lepiej poszukać niż konsultować się z kimś przypadkowym. Na pewno zadzwoń do Renort. Oni są w Wawie. Ja chodzę do Okurowskiej, ale trudno mi powiedzieć, jaka jest jej dostępność. Jeśli będzie w takim terminie, jaki zakładasz, to zdecydowanie warto. Zawsze bardzo rzetelnie podchodziła do tych wizyt. Widziałam zaangażowanie, zainteresowanie, chęć pomocy, a chodziłam z różnymi problemami. Jeśli się załapiesz, to na pewno pomoże. Powodzenia.
ODPOWIEDZ