Gdzie w warszawie można szybko wykonać badanie rtg?

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
Awatar użytkownika
Dowile

Post autor: Dowile »

Awatar użytkownika
AgnieszkaL

Re: Gdzie w warszawie można szybko wykonać badanie rtg?

Post autor: AgnieszkaL »

Jak szybko to tylko prywatnie. Takie badania bez problemu zrobić w Rex Medica Sport na ulicy Prostej. Mąż swego czasu miał dużo problemów z kręgosłupem i na wszelkie badania jeździliśmy właśnie tam. Szybko opisy tez są.
Awatar użytkownika
amelia

Post autor: amelia »

Od siebie na pewno mogę polecić RTG Łódź - to dobra i sprawdzona placówka. Szczególną cechą zdjęć rentgenowskich jest bardzo wyraźne uwidacznianie układu kostnego. Dlatego pozwalają one uwidocznić lub wykluczyć wszelkiego rodzaju złamania czy przemieszczenia kości, jak i zmiany zwyrodnieniowe.
Awatar użytkownika
paczula

Post autor: paczula »

Zależy jakie, jeśli chodzi o zęby itd to na pewno tutaj https://xray.pl/ I polecam bo to bardzo dobre miejsce. Pilnują żeby wykorzystane promieniowanie było najmniejsze jak się tylko da :)
Fiśka52

Post autor: Fiśka52 »

Moim zdaniem przyda Ci się tutaj dobra pracownia rtg , która można wykryć szybko co nam uszkodzono lub co nam dolega i zlecić odpowiednie leczenie, które pomoże odzyskać formę daną.
Joąnnasad

Post autor: Joąnnasad »

Niechętnie, lecz musiałam pojawić się u dentysty z powodu bólu promieniującego do ucha. Wykonałam pantomogram w gabinecie Smileup. Lekarze wskazał przyczynę na zdjęciu RTG. Także polecam to miejsce.
ODPOWIEDZ