Dieta pudełkowa

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
oła

Dieta pudełkowa

Post autor: oła »

Witam, interesuje mnie dieta pudełkowa warszawa. Czy znacie warszawskie firmy cateringowe, które sprzedają smaczne diety pudełkowe? Nigdy nie korzystałam z tego typu ofert. Ważmy jest dla mnie smak, jednak zależy mi, aby cena nie była wygórowana.
Zośka

Re: Dieta pudełkowa

Post autor: Zośka »

Też korzystam z diety pudełkowej. Całodzienne wyżywienie z dostawą do domu zamawiam w firmie https://www.dietering.com/ i bardzo jestem zadowolona z takiego rozwiązania.. Dietering ma duży wybór różnych diet, ja korzystam z diety śródziemnomorskiej. Dania są smaczne, estetycznie podane, dobrze zbilansowane i zróżnicowane. Firma jest znana i działa praktycznie na terenie całej Polski. Nie tylko w dużych miastach, ale także w mniejszych miejscowościach.
Awatar użytkownika
bernadett

Re: Dieta pudełkowa

Post autor: bernadett »

z takich warszawskich firm cateringowych to mi najbardziej spasowal FitCat ;) dostawa zawsze na czas, bezproblemowa, maja kilka fajnych diet do wyboru, z wyborem menu oczywiscie :) no i dobre posilki przede wszystkim. wygoda dla kogos, kto nie ma czasu na gotowanie albo jest zwyczajnie zabiegany
ODPOWIEDZ