co wpływa na sprawność skeksualną ?

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
Awatar użytkownika
abenda

co wpływa na sprawność skeksualną ?

Post autor: abenda »

Ostatnio na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego kliknij w ten w ten odnośnik. http://www.digest.com.pl/czy-owoce-morz ... -seksualne
Awatar użytkownika
atletka

Re: co wpływa na sprawność skeksualną ?

Post autor: atletka »

Sprawnosc sprawnoscia, jesli chodzi o fizycznosc, ale bardzo wazne sa tez czynniki takie ktore mamy w glowie. Ja mialam duza blokade przed seksem, balam sie panicznie wpadki.Rozmawialam o tym z moja pania ginekolog i zaproponowala mi tabletki Vines. Jednak skuteczne zabezpieczenie ma naprawde duze znaczenie
Przemysław

Re: co wpływa na sprawność skeksualną ?

Post autor: Przemysław »

atletka pisze: ↑19 kwie 2021, 9:27 Sprawnosc sprawnoscia, jesli chodzi o fizycznosc, ale bardzo wazne sa tez czynniki takie ktore mamy w glowie. Ja mialam duza blokade przed seksem, balam sie panicznie wpadki.Rozmawialam o tym z moja pania ginekolog i zaproponowala mi tabletki Vines. Jednak skuteczne zabezpieczenie ma naprawde duze znaczenie
U nas też sprawność fizyczną poprawiła odpowiednia antykoncepcja oraz świadomość, że w nawet gdyby zawiodła to ciążę można usunąć bez problemu w Czechach. Wszystkie potrzebne informacje znajdują się na stronie Klinika Stonava
ODPOWIEDZ