choroby weneryczne
Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
- adienka9
Re: choroby weneryczne
u mnie wykryto całkiem niedawno hpv,a dobrze wiemy czym to się wiąże.. rak szyjki macicy w przyszłości... dlatego w tym przypadku muszę robić cytologię regularnie. Mało tego, ostatnio miałam wynik cin2 wiec ginka zaleciła odpowiednie leczenie plus dodatkowo zel papilocare
- bernadett
ja sie nie tak dawno meczylam z opryszczka , wlasnie przez stosunki plciowe mozna sie nia zarazic najczesciej, dobrze, ze szybko sie zorientowalam i udalam sie do lekarza https://tantumrosa.pl/opryszczka-narzadow-plciowych/ ciekawy tekst wlasnie na ten temat
- nancy
Moim zdaniem taką przypadłość koniecznie musisz skonsultować ze specjalistą. Tutaj nie ma co bagatelizować tematu. Na Dermatolog Warszawa z całą pewnością znajdziesz fachową pomoc. Jeśli potrzebny Ci lekarz innej specjalizacji bądź z innego miasta również znajdziesz ich na stronie.
Post autor: Jaśka »
Opryszczka narządów płciowych jest męczącą dolegliwością, dlatego najlepiej zacząć szybko leczenie. U mnie na początku było ogromne swędzenie i pieczenie, po tym zdecydowałam udać się do lekarza i rozpocząć leczenie. Nie wspominam tego dobrze.
- Sara
Mi na szczęście zdarzają się tylko raz na jakiś czas jakieś niewielkie infekcje intymne. Najczęściej radzę sobie z nimi domowymi sposobami, czasami jednak idę na kontrolę do ginekologa, aby sprawdzić, czy nie ma na przykład żadnej niedoleczonej nadżerki, bo to mogłoby być niebezpieczne.
Post autor: jjustić »
Nie miałam i mam nadzieję, że nie będę miała. W sumie każdy ma problemy różne, ale u mnie to nie tyle co właśnie weneryka, co [url=https://octenisept.pl/c/zastosowanie/in ... -u-kobiet/]stany zapalne pochwy i sromu[/ul] się zdarzają i nie wiem, co mam zrobić, jak z tym zadziałać. Lekarz rozkłada ręce, bo już niby wszystkiego próbował. Jest jeszcze Octenisept, jego nie próbowałam, ale może to dobre będzie?
- rina
Przede wszystkim idź do dobrego specjalisty, go ginekologa, który faktycznie ci pomoże. Ja chodzę do mojego lekarza w Klinice Krakowskiej (w Krakowie) https://klinika.krakow.pl/ginekolog-poloznik/. Ten specjalista zna się na tym, co robi, jest kompetentny, potrafi pomóc nawet w takich trudnych sprawach. Badania, takie jak cytologia, robi regularnie, naprawdę potrafi pomóc. W tej klinice są też inni lekarze specjaliści, wiec jeżeli potrzebujecie bardziej kompleksowej pomocy, zaangażowania wielu specjalistów, to wszystko jest na miejscu, polecam.
Post autor: Irća »
Czytałam kilka razy, że często przy takich chorobach pojawia się problem suchości pochwy. A za małe nawilżenie też utrudnia proces leczenia i gojenia się ewentualnych otarć itd. Dlatego wydaje mi się że dobrym pomyslem jest dodatkowe stosowanie żelow nawilżających jak Feminum
- ivona
U mnie to nie choroba weneryczna była problemem a endometrioza, choroba bardzo groźna i podstępna bo wykryto ją u mnie dopiero po specjalistycznej diagnostyce w szpitalu medicover gdzie miałam zrobioną sonovaginografię, a to takie usg z kontrastem gdzie widać ogniska endometriozy
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci