zabezpieczenie

Medycyna naturalna, zdrowa dieta, leki i apteki, uzależnienia, terapie, specjaliści.
Awatar użytkownika
karsa

zabezpieczenie

Post autor: karsa »

Cześć dziewczyny. Zanim wybiorę się do ginekologa w tej sprawie to na forum chciałam zapytać. Czy stosujecie antykoncepcję? Ja się właśnie zastanawiam.
Awatar użytkownika
Juliaa

Re: zabezpieczenie

Post autor: Juliaa »

Wiesz, ja podobnie miałam. Trochę czasu mi zeszło z pójściem do ginekologa kiedy podjęłam decyzję o antykoncepcji. Ale stosuję już dłuższy czas i jestem zadowolona.
Awatar użytkownika
karsa

Juliaa pisze: ↑21 cze 2019, 9:37 Wiesz, ja podobnie miałam. Trochę czasu mi zeszło z pójściem do ginekologa kiedy podjęłam decyzję o antykoncepcji. Ale stosuję już dłuższy czas i jestem zadowolona.
i dobrze wszystko u Ciebie, nie masz skutków ubocznych?
Awatar użytkownika
Juliaa

Post autor: Juliaa »

@karsa, powiem Ci że nie mam skutków ubocznych. Jedynie na początku, ale nie żeby uciążliwe były. Organizm nawet do 3 miesięcy się do hormonów przyzwyczaja, więc na początku to normalne.
Awatar użytkownika
karsa

Dziękuję, pomogłaś mi.
Awatar użytkownika
sampre

Post autor: sampre »

Póki co biorę tabletki, ale zastanawiam się nad ich zmianą na krążek PolaRing, przede wszystkim ze względu na wygodę. Ale też dlatego, że po prostu odciąży się trochę żołądek :)
Awatar użytkownika
makaronica

Post autor: makaronica »

Nie stosuje..tzn planowalismy dzidziusia za jakis czas i uzywalismy gumek ale jakis czas temu nas ponioslo no i czekam by wykonac test. Zdecydowalam sie zrobic bete z krwi w diagnostyce i pojde chyba w piatek bo mam wolne w pracy.
Awatar użytkownika
tracja

Post autor: tracja »

A ja stosuję tabletki vines i bardzo je sobie chwalę, na pewno nie zamienię ich na żadną inną antykoncepcję bo jeśli coś dobrze się sprawdza to nie ma sensu tego zmieniać
Emilią

Post autor: Emilią »

tracja pisze: ↑07 paź 2019, 16:20 A ja stosuję tabletki vines i bardzo je sobie chwalę, na pewno nie zamienię ich na żadną inną antykoncepcję bo jeśli coś dobrze się sprawdza to nie ma sensu tego zmieniać
U nas i tabletki + prezerwatywa. A w razie wpadki wiem ze strony Kliniki Stonava że można ciążę usunąć legalnie w Czechach, więc nie stresuję się podczas seksu jak kiedyś.
ODPOWIEDZ