Zniszczone włosy po fryzjerze - pomocy

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Tośka21

Zniszczone włosy po fryzjerze - pomocy

Post autor: Tośka21 »

Dziewczyny, mam problem. Po ostatniej wizycie u fryzjerki, na którym miałam prostowane włosy, stało mi się coś bardzo dziwnego. Włosy wyglądają gorzej, niż przed wizytą... Mam wrazenie, żę są jakby dodatkowo przesuszone? Jestem taka zła, że nie chcę się już tam w ogóle pojawiać... Macie jakieś sposoby na to, jak szybko poprawić wygląd włosów?
Kaśka23

Re: Zniszczone włosy po fryzjerze - pomocy

Post autor: Kaśka23 »

Która z nas nie miała takich przygód? :D Ja pamiętam moją wizytę w poprzednim roku w salonie. Moja stała fryzjerka poszła na macierzyński, więc pozwoliłam, by zajęła się mną praktykantka, co było poważnym błędem. Dawno wcześniej nie byłam taka wściekła :P Na szczęście u mnie sprawdziły się Ampułki Resistance. Gdyby nie to, to nie wiem, jakbym dała radę odratować włosy.
Grusżka

Post autor: Grusżka »

Cóż, znam ten ból. Właśnie dlatego tak ważne jest znalezienie dobrego fryzjera, co do którego będzie miało się pewność. Odkąd mi się to udało, to już nie mam takich akcji, na całe szczęście...
Tośka21

Post autor: Tośka21 »

Znajoma wspominała mi o tych ampułkach, bo miała podobną akcję i faktycznie podobno Resistance bardzo jej pomogło. Przybliżysz coś więcej na temat tego, jak działają i dlaczego są takie dobre? Z chęcią się dowiem, bo zawsze lepiej mieć gotową alternatywę :D
Kaśka23

Post autor: Kaśka23 »

Pewnie! U mnie to było prawdziwym zbawieniem. Generalnie to fajny produkt od Unoar do włosów osłabionych, też po prostowaniach keratynowych. Ma w składzie miedzy innymi ekstrakty działające silnie nawilżająco i włókno bambusowe, które wzmacnia osłabione włosy. Dzięki temu w końcu nie stresuję się chodząc do fryzjerów, bo zawsze wiem, że jak coś, to sama sobie poradzę :D
Grażyna11

Post autor: Grażyna11 »

Czemu mnie to nie dziwi? :D Nieraz wychodziłam od fryzjera z przerażeniem. Raz znajoma poleciła mi właśnie te ampułki Ampułki Resistance i mega dobrze u mnie zadziałały. Nie wyobrażam sobie nie stosować ich na włosy.
Gośia

Post autor: Gośia »

Niestety jest to dość częsta sytuacja. Sama miałam tak parę razy. Dlatego po każdej wizycie u fryzjera korzystam z produktów tej serii https://organicznewlosy.pl/18-wlosy-zni ... maged-hair. Są to naturalne kosmetyki, które daje odżywienie, zwiększa połysk zniszczonym włosom, przywraca siłę i blask. Chcąc nie chcąc, wizyta u fryzjera narusza strukturę włosa i trzeba później o nią zadbać.
Aniołek

Post autor: Aniołek »

Heh, znam ten problem. U mnie tez tak dobrze sprawdzily sie te produkty od inoara. Jesli zalezy wam na szybkim efekcie, to koniecznie z nich skorzystajcie
ODPOWIEDZ