Zdrowe i ładne włosy - Grinday Look Up
Zdrowe i ładne włosy - Grinday Look Up
Post autor: ElciaŁyl »
Chciałabym zapytać Was, jak skutecznie radzicie sobie z problemami słabych i łamliwych włosów, może macie dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi też co do samego Grinday Look Up i czy naprawdę będzie mi w stanie pomóc jeżeli chodzi o włosy oraz paznokcie, bo po męczącej zimie jest z tym u mnie naprawdę słabo.
Re: Zdrowe i ładne włosy - Grinday Look Up
Post autor: mamuśka17 »
Post autor: Sylwią »
Post autor: Ajkę »
Post autor: Syśka »
Post autor: Gosięł »
Post autor: Tośka »
Post autor: KamilkaNaś »
Fajnie działa, naturalny i czysty skład też jako że do włosów przykładam dużo uwagi to obserwuję zmiany po 4 tygodniach i moje blond włosy znów odzyskują swój blaskGosięł pisze: ↑24 mar 2021, 10:19 No to tutaj trudno się nie zgodzić, że jeżeli szukacie dobrej jakości suplementów diety na poprawę swojego wyglądu, a przede wszystkim skupiając się na włosach i paznokciach to zdecydowanie tutaj wyróznia się Grinday Look Up o super bogatym naturalnym składzie i szerokim zakresie działania. Możesz zajrzeć na ich stronę https://www.grinday.com/pl/3-sklep i się upewnić czy będzie w stanie ci pomóc. Ja z wiekiem naprawdę dużą uwagę przywiązuję do suplementów
Post autor: Deśka »
Post autor: Gerś »
Co mozeci mi polecic na siwiejące włosy?Deśka pisze: ↑16 cze 2021, 10:07 Sprawdziłam sobie skład look up jest w nim czyli ekstrakt ze skrzypu polnego, pokrzywy, bambusa, biotyna itd. to co jest kluczowe dla ładnych i trwałych włosów oraz utrzymania pięknego wyglądu paznokci i pozbycia się łamliwości płytki. Koniecznie daj znać, czy sobie z tym problemem poradziłyście
Post autor: Karolińia »
Post autor: Masteśka »
Post autor: WeronikaLeś »
Ja zawsze latem od słońca mam łamliwe i słabe włosy, no ale przekonałyście mnie ze wcale jednak tak być nie musi!Masteśka pisze: ↑20 cze 2021, 22:18 dokładnie liczy się ten bogaty naturalny skład i jednocześnie skuteczność w działaniu zyskując więcej zarówno na wzmocnienie włosów oraz paznokci to look Up sprawdzi się na pewno dużo lepiej niż te różne specyfiki nakładane bezpośrednio na włosy bo najlepsze jest działanie od środka
Post autor: Małka »
Post autor: EmilkaMoś »
O czyli wszystkie podstawowe elementy odpowiedzialne za wygląd skóry, włosów i paznokci. Dobrze wiedzieć pewnie już od jesieni będę korzystała bo zawsze wtedy moje ciało źle reaguje na tak słabą pogodę.Małka pisze: ↑25 cze 2021, 8:35 No właśnie tak jak piszą inne forumowiczki oprócz samej diety na pewno warto dostarczyć do organizmu skrzyp polny, pokrzywę, olejowca gwinejskieg, do tego wit C, E, biotyna i cynk. No i to wszystko w odpowiednich stężeniach ma look up grinday, także ja uważam, że warto abyś wypróbowała.
Post autor: Baśka »
Post autor: IwonaZoń »
Post autor: JoannaSyś »
Jest git Stosuję z pół roku i włosy pięknie się prezentują, płytka paznokci też ładnie mi się wzmocniłaIwonaZoń pisze: ↑20 lip 2021, 8:54 No tak można kupować oddzielnie te wszystkie składniki jak skrzyp, czy pokrzywa i pić napar albo własnie skorzystać z look up https://www.grinday.com/pl/sklep/11-loo ... nails.html który ma w składzie to wszystko i dużo więcej, nie ma barwników, zapewniają czystość etykiety więc w składzie żadnych niepożądanych składników nie ma. A efekty jak najbardziej na plus
Post autor: Tedeśka »
Post autor: MilenaZał »
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda