Zabiegi medycyny estetycznej

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Awatar użytkownika
donata95

Zabiegi medycyny estetycznej

Post autor: donata95 »

Kobietki, w jaki sposób na co dzień dbacie o swoją urodę? Macie jakieś urodowe rytuały, bez których nie wyobrażacie sobie dnia? Ja ostatnio nieco zmieniłam swoją pielęgnację, trochę więcej na ten temat poczytałam i wprowadziłam produkty bardziej dopasowane do moich problemów. No i zapisałam się do kliniki medycyny estetycznej, słyszałam, że mezoterapia igłowa sprawdza się bardzo dobrze :)
Dorotaa

Re: Zabiegi medycyny estetycznej

Post autor: Dorotaa »

Hej, zdecydowanie świadoma i odpowiednio dobrana pielęgnacja domowa to podstawa! Natomiast powiem Ci szczerze, że u mnie połowa sukcesu to właśnie zabiegi medycyny estetycznej. Dużo zawdzięczam doktorowi Migale z warszawskiej kliniki Sfera, który pomógł mi odpowiednio dobrać zabiegi do potrzeb mojej skóry. Osocze bogatopłytkowe zdało u mnie egzamin :) Mezoterapia na pewno da u Ciebie fajne efekty :) Z tego co wiem, to naprawdę jest to skuteczny zabieg.
gołąbek

Post autor: gołąbek »

Super efekty, widoczne zmniejszenie zmarszczek daje mezoterapia igłowa twarzy. U nich https://www.poczuciepiekna.pl/oferta/zabiegi-na-twarz/zabiegi-intensywne-regenerujace/mezoterapia-iglowa-twarzy zabieg niechirurgiczny, przeprowadzany w znieczuleniu miejscowym – ale tylko powierzchownym, to oznacza, że nakładamy maść znieczulającą na skórę na ok 20-30minut. Dzięki nakłuciom mozliwa jest zmiana, przy stosowaniu świetnych preparatów, nawet o 180 stopni - każdej twarzy, każdej cery.
telefonować

Post autor: telefonować »

Mój ulubiony zabieg z zakresu medycyny estetycznej to mezoterapia igłowa, zrealizowana w klinice MAESTRIA, mieszczącej się w Szczecinie. Zabieg był realizowany w okolicach dekoltu, twarzy i szyi, przy użyciu preparatu Cytocare. Efekty faktycznie są widoczne, Zabieg ten pozwolił na dwuetapowe oczyszczanie i odtłuszczanie skóry, następnie wykonywane są mikro nakłucia. Tym sposobem moja skóra została zregenerowana, a zmarszczki zniwelowane. Na koniec zastosowano maskę wyciszającą!
ODPOWIEDZ