ulubione marki perfum

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Awatar użytkownika
Zygmunta96

ulubione marki perfum

Post autor: Zygmunta96 »

Hejka! Jakie są wasze ulubione marki perfum? Pytam z ciekawości, bo może uda mi sie odkryć jakiś nowy zapach, w którym się zakocham. Jak na razie jednak moim ulubionym zapachem jest Dior Homme Parfum. Czy ktoś może polecić mi inne marki, które warto wypróbować? Poza tym, czy kupujecie perfumy online? Jak sądzicie, czy to się bardziej opłaca? Jestem ciekawa :)
Joanna35

Re: ulubione marki perfum

Post autor: Joanna35 »

Jeśli szukasz różnorodności kosmetyków, koniecznie zerknij na Notino. Mają ogromny wybór, w tym wiele produktów z naturalnymi składami. Polskie kosmetyki i perfumy także są dostępne, co jest świetną opcją!
Izabellla

Post autor: Izabellla »

Mam takie samo zdanie! Ta drogeria to raj dla miłośniczek kosmetyków. Ceny są naprawdę kuszące, a paczki zawsze docierają do mnie błyskawicznie i w doskonałym stanie.
Awatar użytkownika
kasiunia

Post autor: kasiunia »

Każda z nas ma swoje ulubione marki perfum, zanim jednak dotrzemy do nich musimy przetestować ich wiele różnych zapachów. Nie trzeba kupować normalnych, czyli dużych flakoników z perfumami a można postawić na tzw. odlewki perfum - https://alepachniesz.pl/perfumy-damskie . To oryginalne perfumy przelewane do mniejszych pojemnościowo atomizerów .Są one bardzo bezpieczne dla perfum tzn. ,że perfum nie wywietrzeje.
ODPOWIEDZ