testery perfum

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Awatar użytkownika
Selma

testery perfum

Post autor: Selma »

Hej kochane, czy kupowałyście może kiedyś testery damskie perfum? Wiele osób się boi, bo uważa, że to nie są oryginalne zapachy, a to mit. Sama dobrze wiem, że to te same markowe perfumy, ale na przykład bez oryginalnego opakowania. No i do tego kosztują znacznie mniej, a to dobra okazja, prawda? Gdzie najczęściej kupujecie perfumy? Jestem ciekawa, bo może sama zajrzę :)
brygida

Re: testery perfum

Post autor: brygida »

Jest dokładnie tak jak mówisz. Zawartość buteleczki -testera jest identyczna jak falkonu przeznaczonego oficjalnie do sprzedaży. Opakowanie może się różnić jedynie napisem, wyglądem korka albo pojemnością. Producenci podpisują zresztą stosowny dokument, ręcząc , że mamy to czynienia z produktem o takim samym składzie. Czy więc opłaca się kupować wersje testowe? Tak, bo są tańsze:) Stacjonarne drogerie raczej ich nie sprzedają ale np. w ofercie e-perfumerii Perfumy.pl znajdziecie naprawdę duży wybór.
Miśka

Re: testery perfum

Post autor: Miśka »

Moim zdaniem lepiej po prostu sobie kupić pewne, oryginalne, pelnowartościow w dobrej cenie. Na pewno na Notino znajdziesz duży wybór i się będzie opłacało. Ja tak robie
ODPOWIEDZ