Tatuaż w Warszawie

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
matulka123

Tatuaż w Warszawie

Post autor: matulka123 »

Szukam sprawdzonego salonu tatuażu w Warszawie – zależy mi na profesjonalnym podejściu, dobrych warunkach higienicznych i artyście, który naprawdę zna się na rzeczy. To będzie mój pierwszy tatuaż, więc trochę się stresuję i chciałbym trafić w dobre ręce.
milka787

Re: Tatuaż w Warszawie

Post autor: milka787 »

Z czystym sumieniem mogę polecić Jah Love Tattoo na Wilczej. Byłam tam jakiś czas temu i naprawdę super doświadczenie – bardzo profesjonalne podejście, wszystko sterylne i czyste, a ekipa mega ogarnięta. Jeśli to Twój pierwszy tatuaż, to tym bardziej warto – podchodzą spokojnie, wszystko tłumaczą, nie ma presji. Atmosfera luźna, ale widać, że wiedzą, co robią. Dla mnie pełen komfort od początku do końca.
Julka8988

Post autor: Julka8988 »

Słyszałam już o Jah Love Tattoo, bo mają serio dobre opinie. A wiesz, których tatuatorów warto sprawdzić? Jest ich tam kilku i każdy pracuje w innym stylu. Raczej szukam kogoś, kto wykonuje ładne i kobiece tatuaże.
milka787

Post autor: milka787 »

Wiesz co, z tym konkretnym tatuatorem to ciężko doradzić, bo tutaj jest kwestia tego, jaki styl Ci się podoba, bo każdy tatuator tatuuje w innym stylu. Ale jeśli sprawdzisz sobie social media Jah Love Tattoo, to tam znajdziesz portfolio wszystkich ze studia.
BiZi

Post autor: BiZi »

Dokładnie, sprawdzenie social mediów Jah Love Tattoo to super pomysł — tam łatwo zobaczysz, kto i co robi, a do tego każdy tatuator ma swój unikalny styl. Jeśli szukasz czegoś kobiecego i delikatnego, polecam zerknąć na portfolio Mai, bo ma świetną rękę do takich wzorów.
ODPOWIEDZ