Hej!
Szukam sprawdzonego urządzenia do liftingu twarzy. Otwieram gabinet kosmetyczny i chcę, żeby lifting, był jedną z podstawowych usług. Proszę was o polecenie, tylko urządzeń, z którymi mieliście styczność. Rynek jest pełen sprzętu, który jest nic niewart, dlatego zależy mi na konkretnej opinii.
Szukam urządzenia do liftingu twarzy do gabinetu kosmetycznego
Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Re: Szukam urządzenia do liftingu twarzy do gabinetu kosmetycznego
Post autor: Gośia »
Pytałam mojej koleżanki, która posiada własny gabinet kosmetyczny. Powiedziała mi, ż najlepszym urządzeniem, z jakim miała styczność do liftingu to Qtera RF. Pracowała na nim w poprzednim salonie, gdzie była zwykłą pracownicą. W przyszłym miesiącu ma zamiar kupić to cacko Więc wtedy będę mogła Ci więcej powiedzieć o jego działaniu, ponieważ przetestuje je na własnej twarzy
Post autor: Żuczka »
Z ciekawości weszłam na ich stronę https://ifapro.pl/qtera-rf/. Przeczytałam całą specyfikację oraz wszystkie zalety i zakup tego sprzętu wydaje się bardzo dobrym pomysłem. Szczególnie że mają bardzo fajny pakiet startowy, do którego dołączone jest bezpłatne szkolenie.
- radio94
Tematem liftingu twarzy zainteresowałam się stosunkowo nie dawno. Do tej pory w swoim gabinecie zajmowałam się wyłącznie manicure i pedicure oraz rzęsami. Jednak chcę poszerzyć działalność o lifting twarzy i właśnie szukam jakiegoś dobrego urządzenia do tego celu. Myślę, że właśnie je znalazłam
Post autor: Tyśia »
Czy zamówienie na to urządzenie mogę złożyć również przez tę stronę https://ifapro.pl/qtera-rf/? Bardzo zaciekawiły mnie wasze posty i jestem chętna na zakup tego urządzenia. Zależy mi na tym, by urządzenie było wydajne, ponieważ klientek na lifting mam bardzo dużo, a mój obecny sprzęt już się nie nadaje powoli do użytku.
Post autor: ośka »
ja nie robilam zbyt wielu zabiegów na twarz, jedyne na co sie zdecydowałam, to wypelnianie zmarszczek u pani doktor Zukowskiej w Łodzi Bardzo dobra specjalistka, konkretna, ma duze doswiadczenie. efekty bardzo fajne, teraz wygladam o wiele lat mlodziej
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci