Szampon dla rodziny
Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Szampon dla rodziny
Post autor: gośka04333 »
Hej! W naszym domu nikt nie ma specjalnych potrzeb, jeśli chodzi o pielęgnację, dlatego poszukuję jakiegoś fajnego szamponu dla całej rodziny (ja, mąż, dzieciaki: 5 i 8 lat), który będzie delikatny i na bazie roślinnych, naturalnych składników. Macie coś do polecenia?
Re: Szampon dla rodziny
Post autor: kaśkazzz »
Moja rodzina stosowała już różne produkty, ale najbardziej wszystkim pasuje szampon https://www.klorane.com/pl-pl/wlosy/owies-gama/szampon . Nadaje się do wszystkich rodzajów włosów, jest bardzo delikatny i łagodny. Nadaje się dla dzieciaków od 3 roku życia. Jego świetną zaletą jest to, że pomaga w rozczesywaniu włosów. Włosy wszystkich domowników są gładkie, lśniące i miękkie. Firma Klorane dba o to, aby ich produkty były jak najbardziej ekologiczne.
Post autor: Baśka »
A nie lepiej byłoby, gdyby szampon dobierać pod indywidualne zapotrzebowanie każdego z członków rodziny? Przecież włosy można mieć różne i nie jest powiedziane, że wszyscy w rodzinie mają takie same i zmagają się choćby z tymi samymi problemami. To tak nie działa.
Post autor: Uleńńka »
Dla rodziny najlepszy będzie szampon bez SLS https://naturelia.pl/naturalne-szampony ... 40788.html. Szczególnie jeśli chcecie używać go wspólnie z małymi dziećmi, to warto się bardziej przyjrzeć składnikom. Tym bardziej, że dziecięca skóra jest bardziej wrażliwa. Sama kupuję tylko naturalne kosmetyki od kilku miesięcy i moje włosy wreszcie zaczęły błyszczeć.
Post autor: ełka »
U mnie również cała rodzina używa szamponu klorane z wyciągiem z mleczka z owsa. Dzięki niemu moje córki nie narzekają przy rozczesywaniu, które zajmuje mniej czasu, to duży plus. Do tego naprawdę jest delikatny, takiej miękkości włosom dodaje. Jak najbardziej polecam.
- Alicja789
Ciężko jest znaleźć kosmetyk, który w 100% będzie odpowiadał całej rodzinie. A jednak ze względu na oszczędność postanowiłam go poszukać. Strzałem w dziesiątkę okazał się szampon klorane z wyciągiem z mleczka z owsa. Jest delikatny, ułatwia rozczesywanie i nie obciąża włosów.
Post autor: Bella32 »
Na pewno warto postawić na dobrą jakość jeśli chodzi o szampon, który przede wszystkim będzie dobrze zbilansowany pod względem składu i oczywiście zakresu działania w zależności z jakimi problemami się borykacie. Jeśli jeszcze nie udało Wam się znaleźć optymalnej wersji to warto zajrzeć na https://davines.pl/produkty/szampon/ u których są opcje zarówno do włosów suchych, puszących się, czy też szampon w kostce do włosów cienkich jak VOLU/shampoo bar. Pozdrawiam i daj znać jaki sprawdza się najlepiej u Was!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci