suplementy na urodę
Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
- toniczka
suplementy na urodę
Cześć Kochane! czy w Waszej codziennej diecie uzywacie jakiś dodatkowych suplementów na urodę ? Wspomagacie się jakimiś olejkami, ziołami czy innymi produktami, które wpływają np na poprawę jakości włosów czy skóry ? jeśli tak to co sprawdza się najlepiej i jakie produkty są takim must have?
- rozkaa
Re: suplementy na urodę
specjalnie niczego nie biore, zwracam uwagę na zbilansowaną dietę, dużo sportu ale i czasu na regeneracje., organizm potrafi się odwdzięczyć jak dostaje to czego potrzebuje aczkolwiek nie mówię nie suplementom, o ile przyjmowane są z tzw ,,głową" ;p
- menilia
a ja biore i bardzo soboe efekty takich kuracji chwale. fakt faktem skład produktów to podstawa, im bardziej czysty i organiczny tym lepiej. Bardzo często sięgam po produkty z Pharmovit bo spełniają wszystkie moje wymagania. są i skuteczne i bezpieczne
- septa
też polecam pharmovit. ja to sledze non stoip ich fanpejdz na fejsie bo tam wstawiaja info o nowościach ( a sporo ich ). ogólnie mam wrażenie, ze u nich da się znalezc wszystko i to w bardzo dobrym wydaniu. masz np kolagen czy suple na wzmocnienie wlosow.skory i paznokci 0 to do wyboru albo w kapsułkach albo w płynie
- michalina
Nie wiem czy nie lepiej po prostu zadbać o dietę i postawić na dobre zabiegi kosmetyczne tego typu https://klinikamiracki.pl/hydrodermabrazja-dermaclear/ Dzięki czemu naprawdę cera się poprawi
- septa
Nie ma sprawy Daj znać jak coś uda się zamówić, jestem ciekawa Twoich wrażeńtoniczka pisze: ↑21 lip 2020, 10:56 wow bardzo bardzo Wam dziękuje za info juz lece pędze zgłębiać temat i robić zakupy
- toniczka
już po zakupach, od kilku dni biore te produkty i powiem Wam, ze póki co super. Wiadomo, ze to za krótki czas by zobaczyć jakieś spektakularne efekty ale na pewno czuje się lepiej i mam więcej energii. to chyba dobry znak
- teresa
Zdrowa, zbilansowana dieta wystarczy. Uważam, że z pożywieniem możemy spożywać wszystkie niezbędne mikro i markoelementy, witaminy, jednak posiłki muszą byc zróżnicowane, to jest ważne. Zostawiam namiary na portal http://apsik-zdrowie.pl może komuś z Was przydadzą się namiary. Mają dużo ciekawych porad i informacji dotyczących zdrowia.
- ostrowa
W sumie to teraz on ma rację. zdrowa zbilansowana dieta ogólnie powinna wystarczyć i żadne inne suplementy nie powinny być potrzebne jednak nie każdy może wszystko jeść i tutaj może być problem. Jak coś to w sklepie https://over100.pl/ kupicie odpowiednie suplementy diety.
- Karen
suplementy to świetna sprawa nie tylko przy treningach ale także warto je przyjmować codziennie w celu uzupełnienia niedoborów w organizmie. Tutaj w sklepie 7Nutrition https://7-nutrition.com/ jest spory wybór takich produktów oraz odżywek które warto wprowadzić do codziennej diety.
Post autor: Izuś »
ale pharmovit to nie tylko suple na urodę, gama produktów jest znacznie bardziej rozbudowana ja często kupuję też ich witaminy.
Post autor: vićka »
tak szczególnie te w płynie są fajne. ja to w ogóle od dziecka mam awersje do połykania tabletek dlatego taka płynna forma mi najbardziej pasuje. no i dla dzieci wygodne rozwiązanie, doda się kilka kropel do ulubionego soku i gotowe
- Sara
Ja ostatnio trafiłam w Rossmanie na taki suplement KRONE serii Idunna, który podobno może się przyczynić do poprawy wyglądu włosów, skóry i paznokci oraz do ich wzmocnienia. Czy któraś z Was miała może okazję go stosować? I jak wrażenia? Polecacie?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci