Przeciwzmarszczkowa pielęgnacja

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Luśka

Przeciwzmarszczkowa pielęgnacja

Post autor: Luśka »

Cześć dziewczyny :)
Szukam godnego polecenia:
- kremu na dzień/ na noc lub uniwersalnego
- kremu pod oczy
- serum i/lub maseczki co ma skondensowane działanie
Najlepiej z Rossmana lub Hebe ale nie koniecznie
Graża na insta

Re: Przeciwzmarszczkowa pielęgnacja

Post autor: Graża na insta »

Z Rossmana polecam krem na dzień i na noc oraz krem pod oczy Christiana Laurenta. Są teraz w promocji, przecenione o jakieś 40% więc leć i łap :) Mi wystarczą tylko te 2 kremy, maseczek nie robię, kiedyś zrobiłam w płachcie i tylko sobie bólu zadałam :D
Awatar użytkownika
ravi

Post autor: ravi »

Będąc w temacie Rossmanna i pielęgnacji przeciwzmarszczkowej to serdecznie polecam suplementy diety marki Idunna, trochę więcej można o nich poczytać tutaj - https://www.idunna.pl/vademecum-suplement-diety :) Ja trafiłam na nie w chwili totalnego zwątpienia, kiedy po kolejnym przetestowanym kremie przeciwzmarszczkowym efekty były po prostu żadne. Dopiero łącząc kremy z odpowiednio dobraną suplementacją udało mi się osiągnąć zadowalający rezultat. Dlatego moim zdaniem warto spróbować zadziałać podwójnie :)
słoneczna

Post autor: słoneczna »

Jakich kremów na zmarszczki używacie? Szukam właśnie pierwszego kremu na zmarszczki dla siebie. Na https://urodyczas.pl/ znalazłam bardzo duży wybór kosmetyków i nie wiem czy wybrać dermokosmetyki czy te zwykłe. Co polecacie?
Luśka

Graża na insta pisze: ↑28 wrz 2020, 18:01 Z Rossmana polecam krem na dzień i na noc oraz krem pod oczy Christiana Laurenta. Są teraz w promocji, przecenione o jakieś 40% więc leć i łap :) Mi wystarczą tylko te 2 kremy, maseczek nie robię, kiedyś zrobiłam w płachcie i tylko sobie bólu zadałam :D
ooooo dzięki za informacje, lubię promocje w Rossmanie :D a które dokładnie kremy masz?
Awatar użytkownika
edka

Post autor: edka »

Podobno kosmetyki konopne świetnie sprawdzają się w przypadku zmęczonej, szarej cery także z pewnością pomogą także na zmarszczki. Ja mam w planach kilka zakupów w sklep konopny - zarówno jeśli chodzi o pielęgnacje twarzy, jak i cała.
Graża na insta

Post autor: Graża na insta »

Luśka - Pour la beaute - z rossmana. Szczególnie krem na powieki polecam, dla mnie jest najlepszy. Chętnie go używam :)
Luśka

Ja co chwilę przynoszę do domu torbę kosmetyków z Rossmana. Chyba musze zacząć je rozdawać, bo mi się mąż zorientuje że za dużo wydaję :D
Awatar użytkownika
adienka9

Post autor: adienka9 »

ja własnie mam fajne kosmetyki koreańskie do pielegancji mojej cery, kupiłam je własnie na sklepie http://skin79-sklep.pl naprawde super sprawa
Luśka

Dziękuję za linki do sklepów internetowych ale nie skorzystam. Jak wspominałam w poście szukam kosmetyków dostępnych w drogeriach stacjonarnych i to tych popularnych. Nie kupuję kosmetyków w ciemno, wolę zobaczyc jak wyglądają zanim kupię :)
Magduśka

Post autor: Magduśka »

Ja mam tak samo. Też lubię iść do Rossmana i wybierać przy półce. Szczególnie jeśli wczesniej ktoś mi coś poleci i pójdę już po to czego szukam
ODPOWIEDZ