Cześć dziewczyny
Szukam godnego polecenia:
- kremu na dzień/ na noc lub uniwersalnego
- kremu pod oczy
- serum i/lub maseczki co ma skondensowane działanie
Najlepiej z Rossmana lub Hebe ale nie koniecznie
Z Rossmana polecam krem na dzień i na noc oraz krem pod oczy Christiana Laurenta. Są teraz w promocji, przecenione o jakieś 40% więc leć i łap Mi wystarczą tylko te 2 kremy, maseczek nie robię, kiedyś zrobiłam w płachcie i tylko sobie bólu zadałam
Będąc w temacie Rossmanna i pielęgnacji przeciwzmarszczkowej to serdecznie polecam suplementy diety marki Idunna, trochę więcej można o nich poczytać tutaj - https://www.idunna.pl/vademecum-suplement-diety Ja trafiłam na nie w chwili totalnego zwątpienia, kiedy po kolejnym przetestowanym kremie przeciwzmarszczkowym efekty były po prostu żadne. Dopiero łącząc kremy z odpowiednio dobraną suplementacją udało mi się osiągnąć zadowalający rezultat. Dlatego moim zdaniem warto spróbować zadziałać podwójnie
Jakich kremów na zmarszczki używacie? Szukam właśnie pierwszego kremu na zmarszczki dla siebie. Na https://urodyczas.pl/ znalazłam bardzo duży wybór kosmetyków i nie wiem czy wybrać dermokosmetyki czy te zwykłe. Co polecacie?
Graża na insta pisze: ↑28 wrz 2020, 18:01
Z Rossmana polecam krem na dzień i na noc oraz krem pod oczy Christiana Laurenta. Są teraz w promocji, przecenione o jakieś 40% więc leć i łap Mi wystarczą tylko te 2 kremy, maseczek nie robię, kiedyś zrobiłam w płachcie i tylko sobie bólu zadałam
ooooo dzięki za informacje, lubię promocje w Rossmanie a które dokładnie kremy masz?
Podobno kosmetyki konopne świetnie sprawdzają się w przypadku zmęczonej, szarej cery także z pewnością pomogą także na zmarszczki. Ja mam w planach kilka zakupów w sklep konopny - zarówno jeśli chodzi o pielęgnacje twarzy, jak i cała.
Dziękuję za linki do sklepów internetowych ale nie skorzystam. Jak wspominałam w poście szukam kosmetyków dostępnych w drogeriach stacjonarnych i to tych popularnych. Nie kupuję kosmetyków w ciemno, wolę zobaczyc jak wyglądają zanim kupię