Poprawa jędrności skóry twarzy

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Awatar użytkownika
Farida83

Poprawa jędrności skóry twarzy

Post autor: Farida83 »

Wiadomo, że wraz z upływającym czasem skóra niestety traci na swojej jędrności.. ale słyszałam dobre opinie na temat kremu eternelle - ciekawi mnie jak się sprawdza i czy faktycznie tak dobrze, jak się słyszy, więc postanowiłam przetestować go na własnej skórze. Wiecie co jest w składzie tego kremu? Jak długo trzeba stosowac, żeby było widać pierwsze efekty?
Anoni

Re: Poprawa jędrności skóry twarzy

Post autor: Anoni »

Krem eternelle mogę polecić z czystym sercem. Sama testowałam i skóra zaczęła być bardziej jędrna.
Ekstra nawodnienie przez co skóra jest bardziej elastyczna i delikatna. Widać bardzo szybko efekty.
Widziałam również efekty na stronach producenta. Niesamowite. Ważne że można kupić bezpośrednio u nich bez pośredników. To się chwali!
Efekty już widać po pierwszych dniach. Skład jest opatentowany więc dokładnych szczegółow nigdzie nie podają. Natomiast są ogólne informacje o zawartości
Awatar użytkownika
debra

Re: Poprawa jędrności skóry twarzy

Post autor: debra »

Taka kolej rzeczy, z biegiem czasu każdy się starzeje, nie można mieć całe życie cery jak 20-latka. Można jednak z pomocą dobrych kosmetyków to starzenie się skóry zwolnić. Jeśli mowa o dobrych kremach i kosmetykach odmładzających to bardzo skuteczne są te z Herbapol Polana. Czerwona seria to właśnie kosmetyki odmładzające, serum wygładzające działa zupełnie tak jak lifting. Skóra będzie gładka, elastyczna i bardziej jędrna. Dla wzmocnienia efektu warto także włączyć do stosowania suplementy aby podejść holistycznie do pielęgnacji.
ODPOWIEDZ