Hej! Co daje efekt podkręconych rzęs? Moje naturalne rosną niestety prosto i chociaż są długie to jednak słabo widoczne bez użycia maskary. Szukam odżywki lub czegoś co podkręci mi rzęsy Możecie też pisać co jeszcze wspomaga wzrost rzęs na co dzień
PS nie mogę używać zalotki, nie na moje nerwy
Podkręcone rzęsy
Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Re: Podkręcone rzęsy
Post autor: baśkaaaa222 »
Ja udałam się do stylistki rzęs i brwi. Uzupełniam je regularnie metodą 1:1. Efekt jest bardzo naturalny ale oczy wyglądają zdecydowanie lepiej Dzięki temu zrezygnowałam z makijażu i rano mam więcej czasu dla siebie Tutaj: https://rzesyibrwi.pl możecie poczytać jak wiele zalet ma taki zabieg
Post autor: Kąśliwa »
Mi pomaga baza pod tusz do rzęs (kupiłam bazę Variete firmy Eveline). Rzeczywiście wzmacnia właściwości tuszu, rzęsy są wydłużone i mają większą objętość. Na pewno też przedłuża trwałość tuszu. Rzęsy są bardziej elastyczne i tusz się nie osypuje. Z całego serca polecam
Post autor: rzęska »
Dokładnie kupiłam na notino bazę jak i tusz Eveline. Teraz moje rzęsy zaczęły fajnie się prezentować. Oko zupełnie inaczej wygląda takie bardziej zalotne spojrzenie mi się zrobiło. Także super produkty do rzęs.Kąśliwa pisze: ↑21 cze 2021, 10:32 Mi pomaga baza pod tusz do rzęs (kupiłam bazę Variete firmy Eveline). Rzeczywiście wzmacnia właściwości tuszu, rzęsy są wydłużone i mają większą objętość. Na pewno też przedłuża trwałość tuszu. Rzęsy są bardziej elastyczne i tusz się nie osypuje. Z całego serca polecam
Post autor: Maśka »
Eveline kosmetyki to klasyk na polskim rynku w przyzwoitej cenie można otrzymać na prawdę dobry kosmetyk. Jakie jeszcze kosmetyki tej firmy stosujecie i możecie polecić. Mój mąż lubi bardzo ich żele po goleniu, stosuje od lat i nie mówi, ze nie wymieni na żaden inny
- Zdzisiek78
Post autor: Zdzisiek78 »
Hej, jestem na początku drogi, jeśli chodzi o naukę makijażu. I przyszedł czas na rzęsy. Można je naklejać, np.: takie https://amazinglashes.com/pl/p/Klej-do- ... me-3ml/692 , albo malować. Tyle dowiedziałam się od kogoś, kto się tym zajmuje. I pytanie do was, panie. Która opcja jest lepsza?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci