plastyka brzucha

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Awatar użytkownika
Walentyna66

plastyka brzucha

Post autor: Walentyna66 »

Hej dziewczyny, co sądzicie o takich zabiegach jak plastyka brzucha? Nie mówię tutaj o samej liposukcji, ale o pełnym zabiegu plastyki. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zapisaniem się na wspomniany zabieg, bo mam wrażenie, że jest on dla mnie stworzony. Czy wy się zdecydowałyście i chcecie opowiedzieć o efektach? Dobrze by było poznać szczegóły :)
Miłka

Re: plastyka brzucha

Post autor: Miłka »

A nie lepiej po prostu ćwiczyć - siłownia, fitness itp. Takie ćwiczenia prawidłowo wykonywane mogą bardzo dużo pomóc i nie trzeba decydować się na taki poważny zabieg jak plastyka brzucha. Który tez pewnie do tanich nie należy.
Miłka

Post autor: Miłka »

Jeśli chcecie wymodelować sylwetkę to polecam zabieg falami elektromagnetycznymi. Takie fale przyśpieszają spalanie tkanki tłuszczowej, a także przyśpieszają budowę mięśni. Ja miałam 2 serie bo 4 zabiegi w gabinecie Senses Od Nowa w Tczewie. Efekt rewelacyjny już po pierwszej serii - widać zmianę w sylwetce. Jestem bardzo zadowolona.
marrly4

Post autor: marrly4 »

Ja bym się wybrała do dobrego specjalisty i skonsultowała taki zabieg, co można zrobić, jakieś efekty osiągnąć :) moim zdaniem warto podjechać i umówić się do doktor Doroty Żukowskiej - naprawdę doświadczona pani chirurg i niesamowite efekty pomaga osiągnąć
Bella40

Post autor: Bella40 »

Wiesz co, ja bym na twoim miejscu poczytała sobie o takich zabiegach https://koszalininfo.pl/wiotka-skora-po ... -zaradzic/ Moim zdaniem to coś dla ciebie!
ODPOWIEDZ