pielęgnacja koreańska - hit czy kit ?

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
fiąna

pielęgnacja koreańska - hit czy kit ?

Post autor: fiąna »

Witajcie dziewczyny :) Co sądzicie na temat pielęgnacji koreańskiej ? Temat dość popularny na wielu blogach lifestylowych i urodowych, sama nigdy nie miałam z tym do czynienia ale chciałabym spróbować. Myślę, ze moja sucha i wrażliwa skóra tylko na tym skorzysta. Jakie kosmetyki warto kupić na początek ?
małgoosia

Re: pielęgnacja koreańska - hit czy kit ?

Post autor: małgoosia »

dla mnie bez wątpienia hit :) to produkty nie tylko bardzo skuteczne ale i bezpieczne, nawet dla bardzo wrażliwej i podrażnionej skóry :) jeśli chodzi o konkretną firmę to MULDREAM jest niezły, ich kosmetyki są obecne w Polsce już jakiś czas, wczesniej kupowałam je w UK jak tam jeszcze mieszkałam :)
wraża

Post autor: wraża »

małgoosia pisze: ↑20 paź 2021, 13:30 dla mnie bez wątpienia hit :) to produkty nie tylko bardzo skuteczne ale i bezpieczne, nawet dla bardzo wrażliwej i podrażnionej skóry :) jeśli chodzi o konkretną firmę to MULDREAM jest niezły, ich kosmetyki są obecne w Polsce już jakiś czas, wczesniej kupowałam je w UK jak tam jeszcze mieszkałam :)
oj tak zgadzam się, Muldream to świetna marka. jak jeszcze siostra mieszkała w UK i one tam były dostępne to mi je przesyłała, super, ze teraz można je kupić także u nas :) a jaki masz typ cery fiąna?
fiąna

wraża pisze: ↑21 paź 2021, 18:48
małgoosia pisze: ↑20 paź 2021, 13:30 dla mnie bez wątpienia hit :) to produkty nie tylko bardzo skuteczne ale i bezpieczne, nawet dla bardzo wrażliwej i podrażnionej skóry :) jeśli chodzi o konkretną firmę to MULDREAM jest niezły, ich kosmetyki są obecne w Polsce już jakiś czas, wczesniej kupowałam je w UK jak tam jeszcze mieszkałam :)
oj tak zgadzam się, Muldream to świetna marka. jak jeszcze siostra mieszkała w UK i one tam były dostępne to mi je przesyłała, super, ze teraz można je kupić także u nas :) a jaki masz typ cery fiąna?
mam cerę mocno problematyczną, ostatnio znów pojawił się trądzik... także szukam czegoś co nie tylko odżywi skórę ale będzie ją tez oczyszczać i redukować te niedoskonałości..
wraża

Post autor: wraża »

fiąna pisze: ↑22 paź 2021, 9:15
mam cerę mocno problematyczną, ostatnio znów pojawił się trądzik... także szukam czegoś co nie tylko odżywi skórę ale będzie ją tez oczyszczać i redukować te niedoskonałości..
no to koniecznie linia zielona, na pewno warto kupić krem i serum chociaż moim zdaniem do kompletu warto dokupić też maski w płachcie :)
fiąna

wraża pisze: ↑22 paź 2021, 10:41
fiąna pisze: ↑22 paź 2021, 9:15

no to koniecznie linia zielona, na pewno warto kupić krem i serum chociaż moim zdaniem do kompletu warto dokupić też maski w płachcie :)
dzięki serdeczne za wskazówki :) kupiłam od razu cały zestaw - krem, serum i maski :) używam dopiero od kilku dni ale mam wrażenie, ze już widzę poprawę także jestem dobrej myśli :)
ODPOWIEDZ