pielęgnacja koreańska - hit czy kit ?
Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
pielęgnacja koreańska - hit czy kit ?
Post autor: fiąna »
Witajcie dziewczyny Co sądzicie na temat pielęgnacji koreańskiej ? Temat dość popularny na wielu blogach lifestylowych i urodowych, sama nigdy nie miałam z tym do czynienia ale chciałabym spróbować. Myślę, ze moja sucha i wrażliwa skóra tylko na tym skorzysta. Jakie kosmetyki warto kupić na początek ?
Re: pielęgnacja koreańska - hit czy kit ?
Post autor: małgoosia »
dla mnie bez wątpienia hit to produkty nie tylko bardzo skuteczne ale i bezpieczne, nawet dla bardzo wrażliwej i podrażnionej skóry jeśli chodzi o konkretną firmę to MULDREAM jest niezły, ich kosmetyki są obecne w Polsce już jakiś czas, wczesniej kupowałam je w UK jak tam jeszcze mieszkałam
Post autor: wraża »
oj tak zgadzam się, Muldream to świetna marka. jak jeszcze siostra mieszkała w UK i one tam były dostępne to mi je przesyłała, super, ze teraz można je kupić także u nas a jaki masz typ cery fiąna?małgoosia pisze: ↑20 paź 2021, 13:30 dla mnie bez wątpienia hit to produkty nie tylko bardzo skuteczne ale i bezpieczne, nawet dla bardzo wrażliwej i podrażnionej skóry jeśli chodzi o konkretną firmę to MULDREAM jest niezły, ich kosmetyki są obecne w Polsce już jakiś czas, wczesniej kupowałam je w UK jak tam jeszcze mieszkałam
mam cerę mocno problematyczną, ostatnio znów pojawił się trądzik... także szukam czegoś co nie tylko odżywi skórę ale będzie ją tez oczyszczać i redukować te niedoskonałości..wraża pisze: ↑21 paź 2021, 18:48oj tak zgadzam się, Muldream to świetna marka. jak jeszcze siostra mieszkała w UK i one tam były dostępne to mi je przesyłała, super, ze teraz można je kupić także u nas a jaki masz typ cery fiąna?małgoosia pisze: ↑20 paź 2021, 13:30 dla mnie bez wątpienia hit to produkty nie tylko bardzo skuteczne ale i bezpieczne, nawet dla bardzo wrażliwej i podrażnionej skóry jeśli chodzi o konkretną firmę to MULDREAM jest niezły, ich kosmetyki są obecne w Polsce już jakiś czas, wczesniej kupowałam je w UK jak tam jeszcze mieszkałam
Post autor: wraża »
no to koniecznie linia zielona, na pewno warto kupić krem i serum chociaż moim zdaniem do kompletu warto dokupić też maski w płachciefiąna pisze: ↑22 paź 2021, 9:15mam cerę mocno problematyczną, ostatnio znów pojawił się trądzik... także szukam czegoś co nie tylko odżywi skórę ale będzie ją tez oczyszczać i redukować te niedoskonałości..wraża pisze: ↑21 paź 2021, 18:48oj tak zgadzam się, Muldream to świetna marka. jak jeszcze siostra mieszkała w UK i one tam były dostępne to mi je przesyłała, super, ze teraz można je kupić także u nas a jaki masz typ cery fiąna?małgoosia pisze: ↑20 paź 2021, 13:30 dla mnie bez wątpienia hit to produkty nie tylko bardzo skuteczne ale i bezpieczne, nawet dla bardzo wrażliwej i podrażnionej skóry jeśli chodzi o konkretną firmę to MULDREAM jest niezły, ich kosmetyki są obecne w Polsce już jakiś czas, wczesniej kupowałam je w UK jak tam jeszcze mieszkałam
dzięki serdeczne za wskazówki kupiłam od razu cały zestaw - krem, serum i maski używam dopiero od kilku dni ale mam wrażenie, ze już widzę poprawę także jestem dobrej myśliwraża pisze: ↑22 paź 2021, 10:41no to koniecznie linia zielona, na pewno warto kupić krem i serum chociaż moim zdaniem do kompletu warto dokupić też maski w płachciefiąna pisze: ↑22 paź 2021, 9:15mam cerę mocno problematyczną, ostatnio znów pojawił się trądzik... także szukam czegoś co nie tylko odżywi skórę ale będzie ją tez oczyszczać i redukować te niedoskonałości..wraża pisze: ↑21 paź 2021, 18:48
oj tak zgadzam się, Muldream to świetna marka. jak jeszcze siostra mieszkała w UK i one tam były dostępne to mi je przesyłała, super, ze teraz można je kupić także u nas a jaki masz typ cery fiąna?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci