perfumy online
Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
- Ladana_80
perfumy online
Witajcie kochani, czy opłaca się według was kupować perfumy online? Dodam, że chodzi mi raczej o te droższe perfumy znanych marek, które mimo to w sklepach internetowych bywają o wiele tańsze niż w stacjonarnych drogeriach. Zaopatrujecie się w nie właśnie online? Zawsze udaje wam się dostać oryginały? Bo wiem, że czasem z tym bywa problem. Jak to wygląda?:)
- Fryderyka1995
Re: perfumy online
Post autor: Fryderyka1995 »
Ja zazwyczaj kupuje testery perfum, ale też właśnie tych droższych i online, ale nigdy nie zdarzyło mi się zakupić produktu, który nie byłby oryginałem. Wydaje mi się, że przede wszystkim trzeba sprawdzać opinie, a w razie czego po prostu kupić jakiś produkt na próbę. Teraz chyba coraz częściej jest podrabiać perfumy albo nie jest to opłacalne, ja tak sądzę
Post autor: Żyrdka »
Ja sporo ostatnio w sieci zamawiam i wydaje mi się że jak się chce kupować kosmetyki i perfumy w dobrej cenie to najlepiej właśnie w sieci szukać jakichś promocji i okazji
Post autor: Joanna35 »
A gdzie zamawiasz? bo jak szukam w sieci to od razu się boje że dostane podróbę czy fałszywe kosmetyki i perfumy no i potem ostatecznie nie zamawiam nic
Post autor: Joanna35 »
Ja zdecydowanie najczęściej na Notino super wybór tam jest, rożnych marek, a często są promocje i naprawdę można w super cenach się zaopatrzyć we wszystko
- kasiunia
Czy kupujecie perfumy oryginalnych marek? Dobrze wiecie ile one kosztuję - słowe, nie mało. Duże flakoniki są też często nieporęczne i trudno je zabrać z sobą na imprezę. Czy słyszałyście o czymś takim jak odlewki perfum - https://alepachniesz.pl/perfumy-damskie ?To według mnie rewelacyjna sprawa, to są odlane oryginalne perfumy do mniejszych atomizerów , zapach w nich jest bezpieczny i trwały .Mogę też sobie kupić kilka różnych perfum, pozdrawiam.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci