Perfumy od Calvina Kleina

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Awatar użytkownika
Alvarka

Perfumy od Calvina Kleina

Post autor: Alvarka »

Przymierzam się do wybrania nowych perfum na lato. Myślałam o nowym zapachu od Calvina Kleina Euphoria. Co myślicie o tych perfumach? Warto zakupić je na lato, czy to jednak zbyt mocny zapach?
Awatar użytkownika
Urszulka

Re: Perfumy od Calvina Kleina

Post autor: Urszulka »

Jak dla mnie bomba! Jestem fanką perfum od Calvina Kleina - dlatego ja jestem na tak :D
Awatar użytkownika
Laienu87

Post autor: Laienu87 »

Takie perfumy są na pewno dobre. Ja polecam od siebie Wólka Kosowska Hurtownia . Też znajdziecie tam markowe perfumy w hurtowych cenach. Sprawdź sam i się przekonaj. Nie będziesz żałował na pewno takich sprawdzonych zakupów.
Mężczyzna, jeśli nie jest w stanie wykrzesać z siebie niczego, na czym pani zależy - niech sobie idzie.
Awatar użytkownika
elwi

Post autor: elwi »

a znacie stronkę perfumik.pl ? Trafiłam na nią w sumie przypadkiem jakiś czas temu i od tej pory perfumy dla siebie i męża zamawiam tylko tu :) zapachy inspirowane znanymi markami, bardzo trwałe i wyraziste, nie ulatniają się po kilku minutach :) Poza tym same perfumetki są mega praktyczne bo mają tylko 33 ml i mieszczą się spokojnie w każdej torebce a nawet w kieszeni kurtki :)
Awatar użytkownika
bella91

Post autor: bella91 »

Bardzo duży wybór oryginalnych perfum m.in od Calbina Kleina znajdziesz na https://kalaaps.pl/ Sklep ma bardzo atrakcyjne ceny i często maja promocje. Zajrzyj tam jeśli nadal szukasz perfum. Sama chcę zamówić tam swoje ukochane Si.
Awatar użytkownika
sopelek

Post autor: sopelek »

Moje ulubione to Adidas , od dawna te kupuję i nie zamieniła bym je na żadne inne. Zawsze kupuję w sprawdzonych sklepach ale najpierw to ja szukam tych perfum na ceneo, zawsze znajduje taniej https://www.ceneo.pl/Perfumy_i_wody_dam ... Adidas.htm . Wtedy patrze w którym sklepie są dostępne by zamówić. Też w ten sposób szukacie ?
ODPOWIEDZ