niezbędne kosmetyki do twarzy?
Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
- sedomira-63
niezbędne kosmetyki do twarzy?
Post autor: sedomira-63 »
Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i szukam pomocy w wyborze niezbędnych kosmetyków do twarzy. Moja skóra ostatnio nie wygląda najlepiej, więc postanowiłam zadbać o nią bardziej. Wiem, że na rynku jest mnóstwo produktów, ale chciałabym skupić się na tych najważniejszych. Czy możecie polecić mi jakieś serum do twarzy? Słyszałam, że jest to niezwykle skuteczny produkt, który pomaga w pielęgnacji skóry. Chętnie poznam Wasze opinie na ten temat. Z góry dziękuję za wszelkie rady i sugestie. Mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy uda mi się znaleźć idealne kosmetyki dla mojej cery. Pozdrawiam serdecznie! 

Re: niezbędne kosmetyki do twarzy?
Post autor: Flowerek »
Zobaczyś warto w Biedronkach, mają tu super kosmetyki do pielęgnacji twarzy od Bielendy , tanie a dobre. Linia Skin Academy Solution na prawde warta uwagi. Wysokiej klasy kremy, serum do twarzy, kosmetyki skuteczne
Post autor: karolina99322 »
Ostatnio zaczęłam zwracać uwagę na strefę pod oczami. Skóra jest tam cienka, delikatna, więc bardzo podatna na różne zasinienia i zmarszczki. Najważniejsze jest nawilżenie tej strefy, więc stawiam na jakieś dobre kremy lub serum. Moim hitem jest teraz Caffeine 30 od Eveline. Ma chłodzący aplikator.
Post autor: ważka »
Nie wyobrażam sobie pielęgnacji bez kosmetyków mocno nawilżających. jednak duża dawka nawilżenia to podstawa. A im więcej tym naprawdę lepiej. Polecam dobrą serię z tremellą od Orientany. Kosmetyki są wybitne a stosowane razem to rewolucja (w pozytywnym znaczeniu tego słowa) dla cery!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci