Najlepsze zabiegi pielęgnacyjne – Gdańsk i okolice

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Awatar użytkownika
bogna

Najlepsze zabiegi pielęgnacyjne – Gdańsk i okolice

Post autor: bogna »

cześć! Poszukuję jakiś ciekawych i nowoczesnych zabiegów pielęgnacyjnych na ciało w okolicach Gdańska. Zależy mi na bezpieczeństwie i komforcie. Znacie jakieś ciekawe oferty salonów kosmetycznych?
Awatar użytkownika
Poziomka

Re: Najlepsze zabiegi pielęgnacyjne – Gdańsk i okolice

Post autor: Poziomka »

A na jakim efekcie Ci zależy?
Awatar użytkownika
bogna

Post autor: bogna »

Głównie na wygładzeniu cellulitu i ujędrnieniu skóry.
Awatar użytkownika
Poziomka

Post autor: Poziomka »

W takim razie koniecznie sprawdź ofertę Salonu Alicja. Oferują tam masaż podciśnieniowy, który świetnie wygładza cellulit i poprawia krążenie limfy. Przetestowałam na własnej skórze i jestem bardzo zadowolona.
Awatar użytkownika
Szejma

Post autor: Szejma »

O zdecydowanie warto wybrać się na zabieg endermologii! Jeśli chcesz ujędrnić skórę i wymodelować sylwetkę to polecam. Tylko wybierz się na kilka zabiegów wtedy są najlepsze efekty.
Awatar użytkownika
kakashi23

Post autor: kakashi23 »

Ja to np. ostatnio znalazłam http://www.newbodyline.pl . Mega fajna sprawa bo jest tam wiele ciekawych zabiegów typu masaże zwalczające celluit, bodydetox, zabiegi modelujące i wyszczuplające sylwetkę. Warto zerknąć jak szukacie dobrej jakości zabiegów pielęgnacyjnych. Dostępne jest tam również opalanie natryskowe.
Awatar użytkownika
kosmetyczka-jola

Post autor: kosmetyczka-jola »

Moim numerem 1 są zabiegi nawilżające na twarz od Dr Ireny Eris. Nowoczesne technologie oraz profesjonalne kosmetyki gabinetowe mogą zdziałać cuda! Sprawdźcie ich ofertę: http://beautycare.drirenaeris.com/zabie ... i-na-twarz
ODPOWIEDZ