Najbardziej trwałe podkłady

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Awatar użytkownika
Greta89

Najbardziej trwałe podkłady

Post autor: Greta89 »

Uwaga! Alert kosmetyczny ;) potrzebuję Waszej pomocy, czy możecie mi polecić jakieś dobre, naprawdę według was najbardziej trwałe podkłady do twarzy? Szukam czegoś, co sprawdzi się na mojej skórze, ale zaznaczę od razu, że mam dość tłustą skórę i wiadomo, że na takiej podkład utrzymuje się gorzej - możecie mi polecić jakiś sprawdzony do takich problemów skórnych?
clara97

Re: Najbardziej trwałe podkłady

Post autor: clara97 »

Ja długo szukałam czegoś, żeby mi się utrzymywało cały dzień, bo zwykle mam zmiany 12h w pracy i ze wszystkich podkładów najlepiej mi revlon colorstay się sprawdził, naprawde dużo próbowałam i ten mogę tak szczerze od serca polecić bo zwyczajnie najlepiej się sprawdził. Oprócz tego rożne sztuczki robię, żeby trochę dłużej się trzymał :DD polecam np dawać puder nie na, tylko pod podkład,na baze bezpośrednio. Może się wydawac głupie z początku, ale serio działa i to porządniej, niż się spodziewałam. No i sama używam też mgiełek utrwalających na cały podkład. A na skórę tłusta to bardzo Ci polecam używać toniku Bielenda CEO, świetny jest i mi bardzo pomógł
wiśka4

Re: Najbardziej trwałe podkłady

Post autor: wiśka4 »

Dla każdego rodzaju cery inny podkład się sprawdza. ja na przykład testowałam sobie po prostu kilka. Zamawiałam na Notino bo tam mają najatrakcyjniejsze ceny i potem wybrałam ten najlepszy
ODPOWIEDZ