Medycyna estetyczna w Verde Clinic

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Grażka

Medycyna estetyczna w Verde Clinic

Post autor: Grażka »

Witajcie dziewczyny :) z racjo tego, ze lata lecą a medycyna estetyczna staje się z dnia na dzień coraz bardziej popularna, postanowiłam, ze i ja spróbuję :) do tej pory tylko od czasu do czasu odwiedzałam kosmetyczkę i robiłam przede wszystkim zabiegi oczyszczające i nawilżające na twarz. ale chcę iść o krok dalej i poprawić nieco więcej. Czy macie jakieś doświadczenia z gabinetem Verde Clinic w Redzie ? Warto się tam wybrać ?
olędzka

Re: Medycyna estetyczna w Verde Clinic

Post autor: olędzka »

zdecydowanie warto :) ja mieszkam w okolicy Redy i wcześniej na takie zabiegi musiałam jechać do Gdańska czy Gdyni a teraz mamy naprawdę świetną klinikę pod nosem :) zabiegi wykonuje tu dr Kołacka, jest i stomatologiem i lekarzem medycyny estetycznej. Widać, ze ma doświadczenie w tym co robi a praca to jej wielka pasja :)
kędziarka

Post autor: kędziarka »

Ja się przekonałam do medycyny estetycznej jakiś czas temu jak zaczęłam chodzić do tej kliniki - https://klinikamiracki.pl/klinika-miracki-katowice/ Moim zdaniem jak się ma opcję to warto - bo takie zabiegi to nie tylko dbanie o siebie ale i czas dla siebie i sposób na relaks
patiącka

Post autor: patiącka »

olędzka pisze: ↑23 wrz 2021, 10:18 zdecydowanie warto :) ja mieszkam w okolicy Redy i wcześniej na takie zabiegi musiałam jechać do Gdańska czy Gdyni a teraz mamy naprawdę świetną klinikę pod nosem :) zabiegi wykonuje tu dr Kołacka, jest i stomatologiem i lekarzem medycyny estetycznej. Widać, ze ma doświadczenie w tym co robi a praca to jej wielka pasja :)
Potwierdzam! Doktor Kołacka powiększała mi usta miesiąc temu, efekt wow :) najpierw przeprowadziła konsultacje by wykluczyć ewentualne przeciwwskazania, potem powiedziała co i jak będzie robić także nic mnie nie zaskoczyło. Bardzo wysoki poziom obsługi mają w tej klinice.
Oleśka

Post autor: Oleśka »

Sprawdźcie na stronę https://medikapoland.pl/pl/31-urzadzeni ... manentnego bo to dobre i atrakcyjne oferty jeśli chodzi o kosmetyki i produkty do cery. To firma która ma w swojej ofercie wszystko co jest koniecznie jeśli chodzi o medycynę estetyczną. Zobaczcie jeśli was to interesuje.
Grażka

Post autor: Grażka »

dziewczyny bardzo Wam dziękuje za informacje i pomoc :) czekam już na pierwszą wizytę, zapisałam się do drugiej pani doktor, która wykonuje tu takie zabiegi, do dr Milewicz. Jestem umówiona już na początku listopada także doczekać się nie mogę :) na pewno dam znać po jak wrażenia :)
ODPOWIEDZ