Medycyna estetyczna w Verde Clinic
Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Medycyna estetyczna w Verde Clinic
Post autor: Grażka »
Witajcie dziewczyny z racjo tego, ze lata lecą a medycyna estetyczna staje się z dnia na dzień coraz bardziej popularna, postanowiłam, ze i ja spróbuję do tej pory tylko od czasu do czasu odwiedzałam kosmetyczkę i robiłam przede wszystkim zabiegi oczyszczające i nawilżające na twarz. ale chcę iść o krok dalej i poprawić nieco więcej. Czy macie jakieś doświadczenia z gabinetem Verde Clinic w Redzie ? Warto się tam wybrać ?
Re: Medycyna estetyczna w Verde Clinic
Post autor: olędzka »
zdecydowanie warto ja mieszkam w okolicy Redy i wcześniej na takie zabiegi musiałam jechać do Gdańska czy Gdyni a teraz mamy naprawdę świetną klinikę pod nosem zabiegi wykonuje tu dr Kołacka, jest i stomatologiem i lekarzem medycyny estetycznej. Widać, ze ma doświadczenie w tym co robi a praca to jej wielka pasja
Post autor: kędziarka »
Ja się przekonałam do medycyny estetycznej jakiś czas temu jak zaczęłam chodzić do tej kliniki - https://klinikamiracki.pl/klinika-miracki-katowice/ Moim zdaniem jak się ma opcję to warto - bo takie zabiegi to nie tylko dbanie o siebie ale i czas dla siebie i sposób na relaks
Post autor: patiącka »
Potwierdzam! Doktor Kołacka powiększała mi usta miesiąc temu, efekt wow najpierw przeprowadziła konsultacje by wykluczyć ewentualne przeciwwskazania, potem powiedziała co i jak będzie robić także nic mnie nie zaskoczyło. Bardzo wysoki poziom obsługi mają w tej klinice.olędzka pisze: ↑23 wrz 2021, 10:18 zdecydowanie warto ja mieszkam w okolicy Redy i wcześniej na takie zabiegi musiałam jechać do Gdańska czy Gdyni a teraz mamy naprawdę świetną klinikę pod nosem zabiegi wykonuje tu dr Kołacka, jest i stomatologiem i lekarzem medycyny estetycznej. Widać, ze ma doświadczenie w tym co robi a praca to jej wielka pasja
Post autor: Oleśka »
Sprawdźcie na stronę https://medikapoland.pl/pl/31-urzadzeni ... manentnego bo to dobre i atrakcyjne oferty jeśli chodzi o kosmetyki i produkty do cery. To firma która ma w swojej ofercie wszystko co jest koniecznie jeśli chodzi o medycynę estetyczną. Zobaczcie jeśli was to interesuje.
Post autor: Grażka »
dziewczyny bardzo Wam dziękuje za informacje i pomoc czekam już na pierwszą wizytę, zapisałam się do drugiej pani doktor, która wykonuje tu takie zabiegi, do dr Milewicz. Jestem umówiona już na początku listopada także doczekać się nie mogę na pewno dam znać po jak wrażenia
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci