Mary Kay?
Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
- karmelka
Mary Kay?
Hej dziewczyny Znajdą się tu jakies konsultantki Mary Kay? Znacie te kosmetyki? Ja je bardzo lubię i ostatnio zastanawiałam się, czy nie byłoby warto się w to zaangażować, połączyć przyjemne z pożytecznym i przy okazji trochę zarobić do domowego budżetu. Co o tym myślicie?
- sampre
Re: Mary Kay?
Nie jestem konsultantką, ale bardzo lubię ich kosmetyki. I myślę, że to dobry pomysł, jeśli czujesz, że sprawdzisz się jako konsultantka. Nie znalazłam takiej w okolicy i dlatego zamawiam kosmetyki u znajomej, ale z innego miasta. Mogę jej dopytać o szczegóły, jak to wygląda, ile można zarobić - daj znać, czy pytać o coś konkretnie
- sampre
Odpowiadam na tyle, na ile udało mi się dowiedzieć: jedyną Twoją inwestycją na początek jest zakup zestawu startowego, ale ogromny plus jest taki, że jeśli stwierdzisz w ciągu miesiąca, że jednak nie jest to dla Ciebie, Mary Kay zwraca Ci 100% poniesionych kosztów, jeśli natomiast w ciągu roku, to 90%. Więc tak naprawdę ryzyko żadne, a może się to okazać fajną przygodą i możliwością zarobienia dodatkowych pieniędzy. Też zaczęłam się nad tym poważniej zastanawiać, wiadomo, że pieniędzy nigdy za dużo;)
- Nela
No to wygląda jak coś dla mnie. Faktycznie dobra opcja z możliwością zwrotu startera, chociaż znając siebie, to pewnie bym dla siebie samej zostawiła. A jak zapisać się do Mary Kay? U konsultantki czy gdzieś się zgłaszam?
- karmelka
A tak realnie można na tym zarobić? Ile czasu trzeba poświęcić i czy sa jakies targety do wyrobienia? Tzn. wiem, że to nie będzie dla mnie zajęcie na pełen etat, bo mam małe dziecko w domu, ale mam nadzieję na trochę grosza miesięcznie
- Nela
Wiesz co, ja w międzyczasie spotkałam się z konsultantką i mi opowiedziała co i jak. Niedługo zaczynam. Trudno powiedzieć ile miesięcznie, bo to zależy przecież od tego ile sprzedasz, ale jestem dobrej myśli, bo wśród znajomych dziewczyn jest kilka znających Mary Kay, więc liczę, że skuszą się na pierwsze zakupy.
- sampre
Wiesz co, zerknij sobie na stronę https://www.marykay.pl tam jest zakładka, w której możesz znaleźć konsultantkę - na pewno w razie czego możesz taką osobę dopytać o wszystko. Jest też zakładka "dołącz do nas", gdzie możesz się zapisać:)
- karmelka
Na stronie jest lokalizator konsultantek, ja tam znalazłam. Podpisałam już umowę, zakupiłam zestaw startowy i powoli zaczynam działać. Póki co wśród swoich znajomych, ale potem mam nadzieję, że przez polecenia się to rozkręci. No ale już sam fakt, że mogę dla siebie kupować ze zniżką to dla mnie duży plus
- Nela
Moja przyjaciółka właśnie stawia pierwsze kroki i aż zaskoczona jestem jak odżyła i nabrała pewności siebie, wychodząc z czterech ścian, do ludzi. Na brak zamówień też nie narzeka, bo wiadomo - pojawiła się nowa konsultantka w towarzystwie, to wszystkie znajome chcą sprawdzić, co tam ciekawego ma dla nich.
Post autor: Marianna »
Odświeżę temat bo szukam informacji jak teraz wygląda opcja pracy jako konsultantka Mary Kay. Przydało by mi się na pewno jakieś dodatkowe źródła dochodu, ale komu by się nie przydało Chciałabym jedynie trochę dorobić do budżetu i mieć na swoje przyjemności. Między innymi na kosmetyki, które bardzo mi pasują. Zastanawiałam się nad byciem konsultantką, ale też nie bardzo wiem jak się za to zabrać tak od początku w pierwszych stawianych krokach. Czy ktoś może podpowiedzieć najlepiej z własnego doświadczenia od czego, zacząć. Czy Mary Kay to dobry kierunek na taki start?
Post autor: Konsultantka »
Jestem konsultantka Mary Kay. Jeśli chcesz o coś dopytać napisz do mnie i wszystko wyjaśnie. Przy rejestracji służę pomocą Jeśli chodzi o zarobki to wszystko zależy od zaangażowania. Z czasem można naprawdę sporo dorobić do budżetu.
Co najważniejsze nie ma żadnych zobowiązan że strony firmy. Nie musisz wyrabiać sprzedaży, możesz dołączyć na początku na własny użytek i dopiero zacząć się rozwijać.
To mój email [email protected]
Napisz i wszystko opowiem i wytłumacze ze swojej perspektywy
Co najważniejsze nie ma żadnych zobowiązan że strony firmy. Nie musisz wyrabiać sprzedaży, możesz dołączyć na początku na własny użytek i dopiero zacząć się rozwijać.
To mój email [email protected]
Napisz i wszystko opowiem i wytłumacze ze swojej perspektywy
Post autor: weraewa »
Nie dowiesz się czy to dla Ciebie, jeśli nie spróbujesz Z doświadczenia powiem, że warto, nie masz nic do stracenia, a korzyści jest wiele. Kiedy jesteś konsultantką, możesz kupować kosmetyki taniej, a skoro interesujesz się tą marką to wiesz, że są świetne Poza tym naprawdę można na tym nieźle zarobić, oczywiście to wszystko zależy od Twojego zaangażowania i czasu, jaki na to poświęcisz. No i nie zapominajmy o fajnych znajomościach i mile spędzonym czasie Ja sobie bardzo to zajęcie chwalę, jak masz pytania to wal śmiało
Post autor: Marianna »
Nie dowiesz się czy to dla Ciebie, jeśli nie spróbujesz Z doświadczenia powiem, że warto, nie masz nic do stracenia, a korzyści jest wiele. Kiedy jesteś konsultantką, możesz kupować kosmetyki taniej, a skoro interesujesz się tą marką to wiesz, że są świetne Poza tym naprawdę można na tym nieźle zarobić, oczywiście to wszystko zależy od Twojego zaangażowania i czasu, jaki na to poświęcisz. No i nie zapominajmy o fajnych znajomościach i mile spędzonym czasie Ja sobie bardzo to zajęcie chwalę, jak masz pytania to wal śmiało
Dzięki za odpowiedź. Mam parę pytań, interesuje mnie wszystko od początku. Jak się zapisać? Kiedy zamawia się kosmetyki? Są jakieś szkolenia?
Dzięki za odpowiedź. Mam parę pytań, interesuje mnie wszystko od początku. Jak się zapisać? Kiedy zamawia się kosmetyki? Są jakieś szkolenia?
Post autor: Karola23 »
Serdecznie zapraszam do kontaktu [email protected] wszystko wyjaśnię i pomogę. Jest dużo szkoleń dla nowych konsultantek i nie tylko do których jest dostęp po rejestracji. Jeśli jesteś zainteresowana, pisz a ja we wszystko cię wprowadzę. Pomogę w pierwszych krokach i będę do dyspozycji cały czas, gdy tylko będzie taka potrzeba. Firma daje duże możliwości rozwoju i nie nic nie nadrzuca,wszystko zależy od zaangażowania.Sama decydujesz co i kiedy chcesz osiągnąć.Pozdrawiam serdecznie☺
Post autor: weraewa »
Jak podpiszesz umowę to zamawiasz taki pakiet startowy, w nim są kosmetyki i jakieś materiały informacyjne o produktach, działaniu konsultantki itp. Znajdziesz w nich wszystko, czego potrzebujesz, żeby zacząć.
Jak podpiszesz umowę to zamawiasz taki pakiet startowy, w nim są kosmetyki i jakieś materiały informacyjne o produktach, działaniu konsultantki itp. Znajdziesz w nich wszystko, czego potrzebujesz, żeby zacząć.
Post autor: stoneka »
To jest naprawdę kwestia indywidualna. Możesz poświęcić ile czasu chcesz i możesz, nikt Ci nad głową nie stoi i nie ciśnie. Wszystko zależy od Ciebie i sama decydujesz. Umowę podpisuje się na rok, można oczywiście przedłużyć. Znam zarówno dziewczyny, które zrobiły z tego swoje główne zajęcie, a znam też takie, które kupują kosmetyki tylko dla siebie i swojej rodziny. Nie ma co porównywać, bo naprawdę nie da się jednoznacznie odpowiedzieć ile akurat Tobie to zabierze czasu
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci