labioplastyka

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Awatar użytkownika
bate

labioplastyka

Post autor: bate »

Czy miałyście robioną, a może ktoś w waszym otoczeniu i kogo polecacie do przeprowadzenia zabiegu?
Awatar użytkownika
dzer

Re: labioplastyka

Post autor: dzer »

Ja miałam robioną labioplastykę w Knack Clinic we Wrocławiu http://www.knackclinic.com/ i lepiej trafić nie mogłam. Skoro pytasz się o zabieg, to pewnie sama borykasz się z otarciami itp. i powiem ci, że po zabiegu już niczego takiego więcej nie ma. Swojego chirurga - dr Knakiewicza bardzo serdecznie polecam, pomógł mi przełamać zawstydzenie i nieśmiałość, powiedziałam my co i jak, bez problemu rozmawialiśmy na konsultacji i rekonwalescencji, jak będzie wyglądał zabieg i efekt końcowy. To wszystko pomogło mi podjąć ostateczna decyzję o operacji, która przebiegła pomyślnie. Obecnie już jestem ponad pół roku po zabiegu, czuję się super. Moje dolegliwości zniknęły, wszystko działa jak trzeba, warto się zdecydować.
Awatar użytkownika
smil

Post autor: smil »

Ja miałam i muszę przyznać, że ulga po zabiegu jest ogromna. Rekonwalescencja po operacji nie jest długa, wszystko działa jak należy. a infekcji i otarć w końcu brak :D. Zabieg miałam wykonywany przed chirurga dr Łątkowskiego z kliniki w Polanicy-Zdroju i mogę go polecić każdemu. Jest bardzo rzetelny, kompetentny, ale tez przyjemny w obyciu. Nie oszukujmy się, labioplastyka to jest raczej wstydliwy temat, a dzięki temu, że ten lekarz jest profesjonalny, ten taki wstyd i niezręczność na konsultacji szybko zniknęły. Jestem zadowolona z jego pracy i efektu końcowego, polecam.
Awatar użytkownika
atletka

Post autor: atletka »

Moja siostra miala ten zabieg wykonywany w Katowicach w Dermedzie, Bardzo fajna klinika, wszystko w komfortowych dla niej warunkach, pod czujnym okiem specjalisty, bardzo zadowolona z rezultatów
Bóbr

Post autor: Bóbr »

Ja się za bardzo nie zna i nie wiem czy o to chodzi bo jestem facetem :) ale labioplastyka jest w tym samym zakładzie, gdzie moja żona usuwała sobie znamię :) więc może się przyda namiar: https://klinikagalena.pl/ - bardzo dobra klinika medycyny estetycznej, zrealizujecie tam mnóstwo badań, a także poprawek ;).
grażynka

Post autor: grażynka »

Siostra miała labioplastykę u dr Barbary Blicharczyk w Centrum Zdrowia i Urody MAM w Gdańsku. Twierdzi, że zabieg odmienił jej życie ;) Pani doktor bardzo profesjonalnie podeszła do sprawy. Doradziła, wszystko wyjaśniła. Siostra czuła się zaopiekowana
ODPOWIEDZ