Kosmetyki ziołowe

Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
Awatar użytkownika
Feliksa-77

Kosmetyki ziołowe

Post autor: Feliksa-77 »

Cześć :) Używacie ziołowych kosmetyków? Zauważyłyście jakieś różnice po zmianie sposobu pielęgnacji? Jestem ciekawa, czy naturalne produkty mają faktycznie tak zbawienny wpływ na skórę.
Awatar użytkownika
Gustawa1981

Re: Kosmetyki ziołowe

Post autor: Gustawa1981 »

Moje włosy dzięki naturalnej pielęgnacji ziołowymi kosmetykami odzyskały blask, a ze skóry zniknęły wszystkie krosty. Gdybyś szukała sklepu z szeroką ofertą naturalnych kosmetyków, to polecam sklepdozdrowia.pl. Maja też świetne herbaty i zioła :)
Awatar użytkownika
Issa7

Post autor: Issa7 »

Tak, kosmetyki naturalne są naprawdę super. Nie wiem, dlaczego ludzie kupią te, które zawierają w sobie chemiczne substancje. Ja się już przekonałam, że naturalne produkty są o niebo lepsze. Staram się teraz na bieżąco kupować najróżniejsze kosmetyki, aby skutecznie zadbać o swoją skórę. Aktualnie planuje zakupić na stronie https://kosmetykinaturalne.com.pl/erbor ... 200ml.html olejek ze słodkich migdałów. Brzmi kusząco prawda?
Awatar użytkownika
wakacka

Post autor: wakacka »

Szczerze to ja nie słyszałam o takich kosmetykach, ale nie będę ukrywała że chętnie sobie o nich poczytam. Ale na co dzień to używam kosmetyków naturalnych z serii dermofuture nature które kupuje w hebe. Ich skład i jakość bardzo mi odpowiadają no i nie ukrywam, że moja cera dzięki nim jest w zdecydowanie lepszej kondycji.
Awatar użytkownika
michalina

Post autor: michalina »

Ja jestem zachwycona seria vegan muesli z bielendy ktora ostatnio odkrylam. najpierw na probe kupilam maslo do ciala,a potem uzupelnilam serie, naprawde swietny sklad ktory odzywia skore
Awatar użytkownika
abenda

Post autor: abenda »

Ostatnio ukazał się interesujący artykuł o tym
http://biobotanic-pro.pl/
Awatar użytkownika
tęcza

Post autor: tęcza »

Skoro mowa o kosmetykach ziołowych. To słyszeliście może o produktach CBD z konopi? Bo ja przeczytałam w jakieś kolorowej gazecie, że takie produkty mają bardzo dobre właściwości lecznicze no i nie szkodzą organizmowi jak inne produkty. Znalazłam ten sklep https://skladkonopny.pl/ w którym mają dość duży wybór w takich produktach i to w dobrych cenach. Ja na pewno zamówię taki krem konopny na bóle mięśni i stawów
Awatar użytkownika
tirleczik

Post autor: tirleczik »

Fajne kosmetyki ziołowe, to takie które po prostu rewelacyjnie łagodza skóre i bardzo o nią dbają :) mnie bardzo ale to bardzo podoba się działanie kosmetyków od www.skin79-sklep.pl super ceny i genialny sklep
ODPOWIEDZ