Jakie kosmetyki do twarzy warto wziąć pod uwagę do codziennej pielęgnacji?
Na co zwracać uwagę szukając odpowiednich dla siebie?
Tutaj https://kosmetykizameryki.pl/category/twarz widziałam coś takiego.
Mają duży wybór, tylko zastanawiam się, czy powinnam dobrać coś raczej do wieku, czy do potrzeb skóry.
Jakim kluczem wy się kierujecie?
Kosmetyki do twarzy - jakie?
Kosmetyki, zabiegi, zdrowie, dietetyka, aktywność fizyczna i sposoby na piękne ciało.
- paczula
Re: Kosmetyki do twarzy - jakie?
Ja korzystam teraz tylko z wegańskich kosmetyków - najlepiej się sprawdzają moim zdaniem. A skład wiadomo nie od dziś że jest ważny. Ja polecam BOTANICAL CLAYS od Bielendy - moja ulubiona seria jeśli chodzi o płyny micelarne i maseczki
- atletka
przede wszystkim dobre jakosciowo ja ostatnio wypatrzylam w hebe fajna serie do pielegnacji twarzy dermofuture nature, kupilam hydrolat i krem nawilzajacy, bardzo jestem zadowolona, uzywam codziennie
- Anetka09
Wybierając kosmetyki do twarzy trzeba się skupić nie tylko na kosmetykach do pielęgnacji, ale również do makijażu. Sama lubię delikatne, lekko podkreślające kosmetyki - https://www.cocolita.pl/podklady-rozswietlajace, które przede wszystkim nie obciążają skóry, a jedynie ją ujednolicają i maskują drobne niedoskonałości.
Post autor: iziś »
jak szukacie dobrego kremu o działaniu przeciwzmarszczkowym to od siebie polecam ten z serii Botulin Revolution z Ch. Laurenta http://christianlaurent.eu/skoncentrowa ... ooster-40/. Można go dostać w rossmanie, w dobrej cenie. Ja używam go regularnie od kilku miesiecy i w końcu jestem zadowolona z wyglądu mojej skóry
Post autor: serduszkiemą »
U mnie bardzo dobrze sprawdza się podkład nakładany gąbeczką do makijażu. znacznie dłużej się trzyma i co najważnijsze wygląda bardzo naturalnie. Mam pędzle i gąbeczkę do makijażu z annabelle minerals. Mimo mojego ciągłego używania ciągle sa jak nowe. annabelleminerals.com/pl_pl/akcesoria-do-makijazu/240-softie-l-gabka-do-makijazu.html
Post autor: daśka »
do ust na pewno mogę polecić pomadkę ochronną oeparol, łączy w sobie olej z wiesiołka, masło shea i lanolinę. Świetne trio, doskonale działa na skórę ust, w zimie to zawsze miałam na ustach masakrę przez wiatr, ujemne temperatury, odkąd pomadki używam regularnie problem z niknął
Post autor: irónka »
Mam skórę atopową, która szybko się przesusza, muszę odpowiednie kosmetyki stosować, super mi przypasował krem solverx do skóry atopowej, ma w składzie m.in. olej z czarnuszki, jojoba. Bardzo dobrze nawilża i łagodzi podraznienia.
- sroka
Ja już jakiś czas temu przerzuciłam się całkowicie na produkty naturalne. I to nie tylko na kosmetyki - ale również żywność czy suplementy diety. Dlatego polecam Wam ekologiczny sklep internetowy https://od-natury.pl/ .
- Jenki11
Moim zdaniem warto dbać w odpowiedni sposób o twarz, dlatego ja stosuję tylko sprawdzone kosmetyki, które wcześniej przetestuję. Ważny jest dla mnie skład - im bardziej naturalny, tym lepiej. Mam bardzo delikatną i wrażliwą skórę, więc bardzo zależy mi na tym, co wybiera. Jak to jest u Was?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Dom
- ↳ Moda
- ↳ Rodzina
- ↳ Kariera
- ↳ Zdrowie
- ↳ Lifestyle
- ↳ Uroda
- ↳ Biznes
- ↳ Finanse i inwestycje
- ↳ Dzieci